Af - 22/05-15 07:49

Dansk supermodel: - Jeg er et rigtigt menneske. Jeg er lige så ægte, som du erDansk supermodel: - Jeg er et rigtigt menneske. Jeg er lige så ægte, som du er

Den danske topmodel Josephine Skriver får stor, international opmærksomhed for hudløst ærligt interview, hvor hun fortæller om at vokse op med homoseksuelle forældre

Bildstrecke im Grossformat »

Alle burde efterhånden være klar over, at der findes mange gode versioner af konstellationen familie.

Men mange har stadig et forældet syn på seksualitet, og det er blandt andet gået ud over den 22-årige, danske topmodel Josephine Skriver.

Dansk plus size-model: Jeg bliver provokeret af forslag om tøj-forbud
Dansk plus size-model: Jeg bliver provokeret af forslag om tøj-forbud

Hendes mor og far er begge homoseksuelle, men har fået Josephine sammen. Da de begge har partnere, er hun vokset op med fire forældre - og hun har elsket hvert sekund.

- Jeg var sådan et stolt barn, da jeg voksede op, så der var aldrig nogen, der mobbede mig. Det var først da jeg begyndte at rejse som model, at det gik op for mig, hvor lidt accept der er i resten af verden, siger hun til magasinet I-D.

Josephine Skriver er vokset op i København, og mødte ikke fordomme før modelkarrieren bragte hende til udlandet. (Bild: Polfoto/AP)

- Man får så mange kommentarer, som 'du burde slet ikke leve', siger Josephine Skriver, som er model for verdens største modehuse, blandt andet Victorias Secret, Gucci, Bulgari og DKNY.


I interviewet afslører hun også, at hun får mange hadefulde kommentarer på sociale medier, hvor hun blandt andet har over en halv million følgere på Instagram.

Bilbranchen i opråb: Skrot beskatning af bilens værdi
Bilbranchen i opråb: Skrot beskatning af bilens værdi

Derfor er københavneren ofte nødt til at forklare sig selv over for fremmede mennesker, og nu har hun besluttet at bruge sin berømmelse til at hjælpe med at skabe forståelse for LGBT-miljøet.

- Jeg er ikke et videnskabeligt eksperiment, jeg er ikke syntetisk. Jeg er et rigtigt menneske. Jeg er lige så ægte, som du er, siger hun til I-D.

Det ærlige interview vækker stor opsigt i udlandet, og er på et døgn havnet på nogle af verdens største netmedier.

Se hele interviewet med Josephine Skriver i videoen over artiklen.

LÆS OGSÅ: Dansk model udrydder enhver tvivl: Det er sexet at være rødhåret

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kunder evakueret fra stort...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Stort område brændt af: Nu advarer...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx