Af - 03/05-17 22:22

Alvorlig ulykke: Mand hang bevidstløs under fly i en timeAlvorlig ulykke: Mand hang bevidstløs under fly i en time

I mine 32 år har jeg ikke set noget lignende - det kun noget man ser på film, lyder det fra politiets vagtchef.

storybild

Modelfoto (Billede: Pixabay.)

Ved du noget om ulykken, eller har du billeder, så vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt journalisten på matu@bt.dk

En mandlig faldskærmsudspringer så døden i øjnene i en spektakulær og alvorlig ulykke ved Lindtorp flyveplads uden for Struer onsdag aften. Det skriver TV Midtvest. Efter et mislykket faldskærmsudspring blev mandens liner filtret ind i flyets hjul. Her hang den bevidstløse mand i over én time mens redningshelikopter, ambulance og politi hastede til den flyvende ulykke.

Ulykken fandt sted 20.18 men piloten landede først med faldskærmsudspringeren 21.14, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til MX.

»Piloten havde en mistanke om, at manden var bevidstløs, fordi han ikke skar sig fri. Vi havde redningshelikopter og beredskab klar samtidig med, der var lagt skum ud på græsset ved siden af landingsbanen. Mens flyet var i luften med faldskærmsudspringeren under sig, fløj en lægehelikopter op på siden af flyet for at se, om manden var ved bevidstheden. Han blev efter landingen kørt på sygehuset, men var ved bevidstheden. Han modtager nu behandling, men hans tilstand er ukendt,« fortæller Ole Vanghøj, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands politi.

Og tilføjer: »I mine 32 år har jeg ikke set noget lignende - det kun noget man ser på film.«

Der var tale om et civilt udspring.

»Det må være ekstremt sjældent, det sker, for jeg har ikke hørt noget om det før. Jeg kan ikke huske sådan en sag, og jeg har været i sporten i 20 år. Det er meget meget sjældent folk hænger efter en flyver, men vi har et udtryk for det. Vi kalder det en ‘efterhænger',« udtaler Dennis Werenskiold, formand for Dansk Faldskærms Union.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tophemmeligt møde i København: Her er...
bt.dk
Lagde du også mærke til det? Vejret i...
bt.dk
Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Prince-læge indgår forlig i sag om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx