Af Ritzau - 12/01-17 10:36; Opdateret: 12/01-17 11:14

Ofre for mordbrand døde af varme og kulilteOfre for mordbrand døde af varme og kulilte

Obduktion af ofre for mordbrand viser, at de var i live, da branden brød ud. De døde på grund af ilden.

storybild

En mand og en kvinde mistede livet i en mordbrand tirsdag aften i Aalborg. Obduktionen slår fast, at de døde af varme og kulilteforgiftning. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

To endnu ukendte ofre i en brand på Heimdalsgade i Aalborg tirsdag aften døde på grund af branden. Det viser obduktionen af ofrene.

Politiet kan dermed udelukke spekulationer om, at de to personer skulle være blevet dræbt, inden der blev tændt ild til huset.

- Obduktionen viser, at dødsårsagen er varme og kulilteforgiftning, fortæller politikommissær Sune Myrup.

Vidner har fortalt politiet om en gruppe på fem-syv personer, som flygtede fra stedet, da huset på Heimdalsgade 1 brændte.

Politiet formoder, at branden er blevet antændt ved brug af brandbar væske. Blandet andet fordi ilden bredte sig meget hurtigt. Men også fordi en af de flygtende havde ild i tøjet.

Politiet bad onsdag borgerne om hjælp til opklaringen, og efterforskerne har da også modtaget flere henvendelser i sagen.

- De går på, at folk har set noget i området. Men ingen af henvendelserne har givet noget afgørende gennembrud i efterforskningen, lyder det fra Sune Myrup.

Politiet arbejder blandt andet med at få fastslået identiteten på ofrene. Foreløbig ved man kun, at der er tale om en mand og en kvinde.

Politiet har afhørt ejeren af bygningen, men han har heller ikke kunnet bidrage til en sikker identifikation af ofrene.

Endnu ved politiet ikke noget om, hvad motivet til ildspåsættelsen kan have været. Men ifølge Sune Myrup er det noget af det, som efterforskningen fokuserer på.

På adressens Heimdalsgade 1 er der tilmeldt et firma på adressen. Der er tale om en enkeltmandsvirksomhed ved navnet Paulas Massage.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Syv-årig dreng faldt gennem isen: Nu...
bt.dk
Er du anspændt og stresset? Giv dig...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx