22/08-14 06:18; Opdateret: 22/08-14 06:45

Massiv kødannelse: 180 ton tung vindmølletransport knækker sammenMassiv kødannelse: 180 ton tung vindmølletransport knækker sammen

Transporten knækkede sammen i trafikeret rundkørsel. Politiet regner med lange køer fredag morgen.

Der er udsigt til massiv kødannelse ved Ribe i morgentimerne fredag, efter at en vindmølletransport er havareret i rundkørslen ved Haderslevvej og Haulundvej.

Den 180 ton tunge sværtransport knækkede sammen på den nordlige side af rundkørslen, da den kom kørende på Haderslevvej mod vest.

Hver fjerde dansker har kørt spritkørsel
Hver fjerde dansker har kørt spritkørsel

- Jeg tror, det var et vindmølletårn, den kørte med. Det kræver en særlig kran, som der vist kun er en eller to af i Danmark, at fjerne den, fortæller Henrik Sønderskov, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Området er et trafikknudepunkt om morgenen og ligger tæt på Vittenbergskolen, oplyser vagtchefen, som endnu ikke kan sætte tidspunkt på, hvornår situation vender tilbage til det normale.

- Vi kan ikke sige, hvornår den bliver fjernet. Men det bliver nok først omkring fredag middag, siger Henrik Sønderskov.

Råd: Spritbilister skal behandles
Råd: Spritbilister skal behandles

Politiet opfordrer folk til at vælge en alternativ rute, hvis de normalt kører igennem rundkørslen på vej til arbejde. Der vil blive indsat folk fra politihjemmeværnet, som skal regulere trafikken.

- Rundkørslen er farbar, men det er kun halvdelen af den, havde jeg nær sagt. Det vil give trafikale problemer, fordi folk skal til at køre den forkerte vej rundt i rundkørslen, fortæller Henrik Sønderskov.

Vindmølletransporten var ifølge vagtchefen formentlig på vej mod Esbjerg.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Derfor var Kim Walls forældre ikke...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx