Af - 05/09-16 20:50

Betjente starter indsamling til hårdt såret kollega: Sådan kan du hjælpeBetjente starter indsamling til hårdt såret kollega: Sådan kan du hjælpe

Kollegaer har startet en indsamling til den betjent, der blev hårdt såret på Christiania, efter han blev skudt i hovedet af Mesa Hodzic.

storybild

Onsdag blev en politimand hårdt såret på Christiania, da Mesa Hodzic skød ham i hovedet. Mens de to andre ramte er uden for livsfare, er betjentens tilstand stadig kritisk, men stabil.

Politiklagemyndighed mangler overblik over aktion i Tårnby
Politiklagemyndighed mangler overblik over aktion i Tårnby

Og i den svære situation har betjentens kollegaer nu besluttet sig for at støtte ham og hans gravide kæreste med en økonomisk indsamling, der skal hjælpe ham til at komme på fode igen.

- En af mine kollegaer valgte at sende en besked rundt internt om, at han gerne ville stå for at indsamle nogle penge til den sårede kollega. Så har alle de kollegaer, der har hørt det, sagt det til nogle af deres venner osv, og så har den bredt sig på en eller anden mærkelig måde, siger Michael Bergmann Møller, der er formand for Københavns Politiforening, til Ekstra Bladet.

Såret politimand er fortsat i kritisk tilstand
Såret politimand er fortsat i kritisk tilstand

Han vil ikke fortælle, hvor mange penge der er blevet samlet ind, men at Politiforeningen har fået en del henvendelser fra blandt andet fodboldklubber, og derfor har de valgt at oprette en konto, hvor folk kan sætte penge ind.

Hvis du ønsker at donere et beløb, kan du gøre det på følgende kontonummer:

Reg. nr: 1551 Kontonr: 4019893987

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx