Af Christian Hansen - 12/09-17 11:00

Tjek din netbank: 850.000 danskere får penge tilbage i dagTjek din netbank: 850.000 danskere får penge tilbage i dag

En samlet sum på 700 millioner kroner lander i dag på tusindvis af danskeres NemKonto.

storybild

For 850.000 danskere er der god grund til at holde øje med, hvor mange penge der kommer ind på netbanken i dag. Arkivfoto

Det skyldes at forsikringsselskabet Tryg har valgt at tilbagebetale de mange millioner til deres kunder efter et godt regnskab, skriver hovedejer af forsikringsselskabet, TryghedsGruppen, i en pressemeddelelse.

Dermed kan Trygs 850.000 kunder med fordel åbne deres netbank i dag og se, hvor stort et beløb, de hver især har fået tilbage. I gennemsnit får kunderne 823 kroner.

Kunder med mange og dyre forsikringer får flest penge retur, da den såkaldte bonus svarer til otte procent af de indbetalte forsikringspræmier, skriver Tryg på Twitter.

»Vi er glade for, at vi for andet år i træk har så gode økonomiske resultater, at vi kan udbetale en kontant bonus til vores medlemmer,« siger Søren Kristiansen, administrerende direktør i TryghedsGruppen i pressemeddelelsen.

Tryg har opnået et forsikringsteknisk resultat på 810 millioner kroner i andet kvartal, oplyste forsikringsselskabet i forbindelse med offentliggørelsen af kvartalsrapporten i juli.

Beslutningen om at bruge en del af overskuddet på at udbetale den såkalte bonus er truffet af TryghedsGruppens medlemsvalgte repræsentanter, som også har bevilget 600 millioner kroner til TrygFonden, der står bag TryghedsGruppens almennyttige arbejde med eksempelvis udbredelse af hjertestartere, livreddere ved de danske strande og en stor indsats mod indbrud.

»”TryghedsGruppens økonomiske base er nu så stærk, at vi kan udbetale medlemsbonus samtidig med, at vi har øget bevillingen til TrygFonden til 600 millioner kroner for at styrke trygheden i Danmark,« siger Jørgen Huno Rasmussen, formand for Tryg-hedsGruppens bestyrelse i pressemeddelelsen.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To personer påkørt på samme...
bt.dk
Frustreret lærer lægger ‘fuldstændig...
bt.dk
Ups! Chelsea-træners telefon ringer...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx