Af - 05/06-15 17:45

Fem ting du kan lave i Aarhus i weekendenFem ting du kan lave i Aarhus i weekenden

Det er fredag og et par dage uden skole og job venter. Vi giver dig her en guide til fem udvalgte aktiviteter i Aarhus denne weekend.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er nok at give sig til i Aarhus denne weekend.

Weekenden d. 5. - 7. juni bliver fyldt med sjove aktiviteter for Aarhusianerne. Vi har udvalgt de fem, du bare ikke må gå glip af.

1. Strikkeperfomance
Det meste af fredagen kan du opleve en strikkeperformance ved Ballehage Strand. En kunstner vil iklæde skovens træer et strikket værk. Det bliver uden tvivl noget af et foretagende.

2. Regnbuen ender i Aarhus
Der er pride i Aarhus lørdag. Op mod 4000 forventes at deltage i fejringen, når bøsser, lesbiske og transpersoner mødes under regnbuen. Det starter kl. 11 i Mølleparken.

3. Gratis øl
I Vestergade vil der være masser af musik, når der afholdes gadefest hele lørdag - og fra kl. 19 vil der være grill og gratis øl på Vesterbro Torv hos Galleri Grisk. Skynd dig inden de løber tør.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Jesper, Kenneth og Dave vil hente dine tomme flasker
Jesper, Kenneth og Dave vil hente dine tomme flasker

4. Væk
Jens Kepny Kristensen bliver færdig på Den Danske Scenekunstskole. Dermed er der en unik chance for at få en forsmag på, hvad et af talenterne indenfor scenekunst kan, når hans afgangsforestilling “Væk” kan ses på Ambassaden. Hele weekenden.

5. Bliv gift
Du kan blive gift ved den uendelige bro hele sommeren - Aarhus Kommune tilbyder at du kan lade dig gifte i de smukke oplevelser på broen fra og med denne weekend og sommeren ud. Tidsbestilling på janni@aarhus.dk.

Aarhus dropper Ryanair
Aarhus dropper Ryanair

​​​

LÆS OGSÅ: Lyst til at speed-date en 90-årig? Kræsne ældres fravalg af Anna får nu konsekvenser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx