Af - 10/12-15 10:32

Khloe Kardashian taget i løgn: Se det pinlige billedeKhloe Kardashian taget i løgn: Se det pinlige billede

Kardashian-søster Khloe blev taget i en regulær løgn på sociale medier. Hendes svar gør det bare endnu mere pinligt.

Bildstrecke im Grossformat »
Khloé Kardashian Odom (født den 27. juni, 1984) er en amerikansk realitystjerne, model og forretningskvinde. Hun var gift med den tidligere meget succesfulde basketspiller Lamar Odom, som blandt andet havde stor succes i klubben L.A. Lakers. Han blev i oktober måned, 2015, fundet bevidstløs efter en overdosis på et bordel. De to blev gift i 2009 bare en måned efter at have mødt hinanden, men blev dog skilt igen i juli 2015. Hun blev kendt sammen med resten af Kardashian familien (og venner) gennem tv-serien Keeping up with the Kardashians, som startede i 2007. I tv-serien følger seerne også den noget mere kendte søster Kim, som er gift med rapperen Kanye West. Hun har arbejdet flere år i modelbranchen og ejer en tøjlinje med sine søstre, D-A-S-H, samt mange andre forretninger. Hun har også været vært på talent konkurrencen X Factor. Her ses Khloe Kardashian med halvsøsteren Kendall Jenner til en basketkamp i den bedste amerikanske liga NBA. I 2001 var hun involveret i et voldsomt trafikuheld, hvor hun blev slynget ud gennem forruden. Hun slap fra ulykken men en kraftig hjernerystelse, men fik skadet sin langtidshukommelse. Hun har optrådt i 15 forskellige reality-programmer på tv. hendes skuespilskarriere er noget kortere med i alt fire optrædner, hvor hun i tre af rollerne spillede sig selv. Her ses hun med søster Kim til tv-serieprisen NBCUniversal Cable Entertainment i september 2015. I 2014, da skilmissen med Lamar Odom var under opsejling, og de havde slået op, datede Khloe rapperen Karim Kharbouch kendt som French Montana. Forholdet holdt til midten af 2015.

Denne historie er måske ikke dagens vigtigste - men mere en sjov påmindelse om, at reality (virkelighed, red.) ikke altid er så virkeligt endda.

Det kan være svært at leve en tilværelse som realitystjerne, hvor der konstant bliver sat spørgsmålstegn ved, om man har et reelt talent - ud over at gøre sig godt på tv. Og når man forsøger at lyve sig ud af det faktum, kan det blive rigtig pinligt. Det må Khloe Kardashian sande efter en pinlig fadæse på sociale medier.

I forbindelse med modellens forberedelser til den amerikanske Thanksgiving skrev Khloe Kardashian på stolpe op og stolpe ned om, hvor hårdt hun havde kæmpet i køkkenet for at fremstille kager til festlighederne.


- Jeg er sååååå stolt af mig selv. Må jeg sige det??? Jeg filmede mig selv i mit køkken, hvor jeg bagte og gjorde klar til i dag, så det er snart klart til min app! Jeg elsker at udfordre mig selv og se, hvad jeg kan opnå og rent faktisk lykkes med! Lad os nu håbe, at det smager lige så godt, som det ser ud.

Men kagerne, som Khloe Kardashian er ved at gå ud af sit gode skind over, er slet ikke hendes egen værk. De er købt i det lokale bageri Sweet Lady Jane i L.A. af hendes assistent. Det bekræfter ejeren, Jane Lockhardt, overfor TMZ. Assistenten købte de tre signaturkager, som realitystjernen prøver at tage æren for.

- Da jeg så kagerne, tænkte jeg: 'Hun tager pis på mig'. Jeg får lyst til at sige: 'Vil du have et job her'?

(sweetladyjane.com)

Bageren mener, at hendes kager næsten er umulige at efterligne. Specielt græskar tærten med bladet på toppen.

- Hvis hun bare havde givet os anerkendelse, ville det være fint. Der er ingen, der nogensinde har stjålet vores identitet på den måde, siger Jane Lockhardt, som har drevet bagerierne i 27 år.

Khloe Kerdashian lader ikke til at være specielt begejstret for at være blevet afsløret i løgnen. Hun skældte højlydt ud på sine såkaldte 'haters' på Twitter i forbindelse med afsløringen.


Skuffede følgere
Mange millioner af mennesker følger Kardashian familien på sociale medier. De mange tusinde mennesker, som er aktiv på blandt andet Khloes sider, er ikke helt tilfreds med, at hun angiveligt lyver over for sine følgere - for hvad har hun så ellers løjet om?

- Hvilken løgner. Og du var min favorit i klanen. Wow, skriver Instagramfølgeren Swanj76.

Andre tager realitystjernen i forsvar og mener, at hun kun talte om det nævnte 'monkey bread' som hendes egen værk. Men allerede nu er der opstået Khole Kardashian memes på baggrund af hendes aggressive svar:

LÆS OGSÅ: Her er navneforskerens dom om Kim og Kanyes valg

LÆS OGSÅ: Mød Skellie - Hun er en stjerne på Instagram

LÆS OGSÅ: Kim og Kanye afslører: DÈT skal vores barn hedde

LÆS OGSÅ: Kvinde deler stærkt modsvar til Kylie Jenners kontroversielle forside

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian har født en søn

LÆS OGSÅ: Helt nøgen Kim Kardashian beskyldt for overdrevet photoshop

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx