Af Niels Pedersen - 22/01-18 13:33; Opdateret: 22/01-18 14:59

Uhyggeligt drama i Lalandia: Et-årig dreng forsvandt - så reddede livredder hans livUhyggeligt drama i Lalandia: Et-årig dreng forsvandt - så reddede livredder hans liv

En lille dreng var døden nær i Lalandia i Billund søndag eftermiddag.

storybild

Under en hyggelig tur i Aquadome i Lalandia Billund søndag eftermiddag forsvandt en knap to år gammel dreng fra sin familie, og havde det ikke været for en livredders lynhurtige indgriben kunne det være endt fatalt.

Det skriver jv.dk.

I et kort øjeblik forsvandt den et-årige dreng forsvundet fra sin families opsyn, og mens de ledte efter ham skete der det, der bare ikke må ske: Han faldt i et af bassinerne.

Den lille dreng var ikke selv i stand til at holde sig over overfladen og var tæt på at drukne, da livredderen opdagede det og i al hast fik hevet ham op af vandet.

»Barnet er livløs i første omgang, men grundet livredderens førstehjælp lykkes det at få liv i ham igen,« fortæller fungerende vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Mikkel Ross, til Jv.dk om uheldet, der skete søndag eftermiddag omkring klokken 14.45.

Den et-årige dreng blev efterfølgende kørt til observation på Kolding Sygehus, og heldigvis ser det ud til, at han slipper uden mén - takket være livredderens indsats. En indsats han nu kan se frem til at blive hædret for.

Sydøstjyllands Politi regner med at indstille livredderen til en dusør, oplyser vagtchefen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx