Af - 15/01-14 18:21; Opdateret: 15/01-14 18:48

Telegigant åbner Starbucks i receptionenTelegigant åbner Starbucks i receptionen

Medarbejderne hos Telenor behøver ikke længere drikke kedelig automatkaffe på arbejdet. En Starbucks åbner i receptionen.

storybild

Medarbejderne hos Telenor behøver ikke længere drikke kedelig automatkaffe på arbejdet. En Starbucks åbner i receptionen. (Billede: Jonas Birk Jakobsen)

Fra onsdag den 15. januar er det slut med ussel automatkaffe for medarbejderne i telegiganten Telenor på Frederikskaj 8 på Vesterbro i København.

I receptionen har virksomheden opsat en såkaldt 'self served' Starbucks-cafee, hvor man kan lave sig en lækker vinalla latte eller en cremet cappuccino, når kaffelysten trænger sig på.

Starbucks-besøg med to kopper kaffe kostede: 12.000
Starbucks-besøg med to kopper kaffe kostede: 12.000

Over for mx.dk fortæller man fra ledelsens side, at man ønsker, at medarbejderne skal forkæles lidt, og derfor har de opstillet selvbetjenings-caféen fra den højprofilerede, amerikanske kaffegigant, som ellers kun holder til få steder i landet - heriblandt i Københavns lufthavn og i stormagasinet Fields.

Medarbejder glæder sig

En af Telenors mange medarbejdere, som glæder sig over den nye kaffeordning, er den 28-årige business manager Jakob Steen. I de otte år han har været i virksomheden, har han trukket sin daglige mokka i de klassiske kaffekøkkens-automater, og selvom det har været okay, så er han begejstret for den nye ordning.

- Jeg synes, det er super fedt med kaffe fra Starbucks. Det er jo ikke engang noget, vi har inde i byen, siger Jakob Steen til mx.dk og påpeger, at det liiige giver lidt ekstra luksus i det daglige.

- Jeg synes, det er skønt, at man kan få sig en god kop kaffe på arbejdet. Det giver lidt ekstra til hverdagen, siger han.

Drik bare en ekstra kop: Kaffe får dig til at huske bedre
Drik bare en ekstra kop: Kaffe får dig til at huske bedre

Den 28-årige business manager er dog ikke bange for, at hans kaffeforbrug nu kommer til at stige, eller at de de mange nye, lækre vinalla lattes skal sætte sig på sidebenene.

- Det skænker jeg ikke en tanke. Det er bare lækkert, at vi nu har den mulighed. Og hvis det bliver for meget, må man jo tage trappen op igen, siger han.

Ikke gratis - men billigt
Det bliver ikke gratis for Telenor-medarbejderne at hive sig en kop Starbucks-mokka, men ledelsen forsikrer, at priserne kommer til at ligge et godt stykke under det normale Starbucks-niveau, hvor en stor latte nemt kan snige sig op på 50 kroner eller mere.

Kaffe smager bedre, når vi TROR den er økologisk
Kaffe smager bedre, når vi TROR den er økologisk

Herunder kan du se nogle priseksempler i Telenors 'self served' Starbucks-cafee:
 
Espresso – enkelt: 10
Espresso – dobbelt: 15
Café latte – lille: 15
Café latte – stor: 20
Vanilla latte – stor: 20
Te: 10

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Foråret begynder ved jævndøgn
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx