Af - 22/04-15 06:46

Amfetamin i blodet: 24-årig kørte på landevej med 160 i timenAmfetamin i blodet: 24-årig kørte på landevej med 160 i timen

En jysk mand bliver nu sigtet for hasarderet kørsel efter en vanvidstur i sin bil natten til onsdag.

storybild

(Billede: Polfoto/AP/Christian Lagerek)

Efter en vild køretur på op mod 160 km/t sigtes en 24-årig mand fra Aars nu for hasarderet kørsel. Det fortæller DR P4 Nordjylland.

- En mand ringer ind kl. 01.20 og anmelder, at en bil kører meget hasarderet på motorvejen, og at han er drejet af motorvejen mod Viborg med over 160 kilometer i timen, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Kjær, til DR P4 Nordjylland.

Mens politiet kører afsted, rammer den 24-årige bilist kort efter et helle anlæg på hovedvej 13 ved Sønderup. Han var kortvarigt fastklemt, men kom ikke voldsomt til skade.

Politiet undersøger ligfund ved Herlufmagle
Politiet undersøger ligfund ved Herlufmagle

Ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Kjær, virkede manden påvirket:

- Han er ikke fuld. Men vores mistanke bliver styrket, da vi efterfølgende finder en pose med fem gram amfetamin i bilen, siger vagtchefen til DR P4 Nordjylland.

Socialt bedrageri: Aarhusianerne stikker hinanden i stor stil
Socialt bedrageri: Aarhusianerne stikker hinanden i stor stil

Resultatet af en blodprøve skal derfor afgøre, om den 24-årige også sigtes for kørsel med narko i blodet. Ingen andre personer er kommet noget til i forbindelse med den voldsomme køretur.

LÆS OGSÅ: Politi: Bombetrussel var falsk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx