Af - 22/04-15 06:46

Amfetamin i blodet: 24-årig kørte på landevej med 160 i timenAmfetamin i blodet: 24-årig kørte på landevej med 160 i timen

En jysk mand bliver nu sigtet for hasarderet kørsel efter en vanvidstur i sin bil natten til onsdag.

storybild

(Billede: Polfoto/AP/Christian Lagerek)

Efter en vild køretur på op mod 160 km/t sigtes en 24-årig mand fra Aars nu for hasarderet kørsel. Det fortæller DR P4 Nordjylland.

- En mand ringer ind kl. 01.20 og anmelder, at en bil kører meget hasarderet på motorvejen, og at han er drejet af motorvejen mod Viborg med over 160 kilometer i timen, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Kjær, til DR P4 Nordjylland.

Mens politiet kører afsted, rammer den 24-årige bilist kort efter et helle anlæg på hovedvej 13 ved Sønderup. Han var kortvarigt fastklemt, men kom ikke voldsomt til skade.

LÆS OGSÅ: Politiet undersøger ligfund ved Herlufmagle

Ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Kjær, virkede manden påvirket:

- Han er ikke fuld. Men vores mistanke bliver styrket, da vi efterfølgende finder en pose med fem gram amfetamin i bilen, siger vagtchefen til DR P4 Nordjylland.

LÆS OGSÅ: Socialt bedrageri: Aarhusianerne stikker hinanden i stor stil

Resultatet af en blodprøve skal derfor afgøre, om den 24-årige også sigtes for kørsel med narko i blodet. Ingen andre personer er kommet noget til i forbindelse med den voldsomme køretur.

LÆS OGSÅ: Politi: Bombetrussel var falsk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx