Af Miss Vanilla, blogger - 01/08-16 06:42

BLOG: Det kan du lære af at dyrke sex med andre, selvom du har en partnerBLOG: Det kan du lære af at dyrke sex med andre, selvom du har en partner

Er du i et fast forhold? Og tror du det er bedst at holde dig til den samme partner, fordi normen er sådan? Tro om igen. Det er okay at invitere en tredje partner indenfor.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Scanpix)

Miss Vanilla fra missgrey.dk fortæller her om sine erfaringer med at prøve et åbent forhold af, trods hun selv er i starten af tyverne. Alderen er dog ingen hindring. Har du lysten til at prøve dette med din kæreste, så læs med.

Miss Vanilla fortæller:

Vi kan vist hurtigt blive enige om at alle parforhold er forskellige. De fleste af os lever i et traditionelt parforhold, hvor man er sin partner tro, men flere og flere forhold rækker ud efter lidt mere moderne tilføjelser, også selvom du er ung, og vælger at lave egne regler i parforholdet. Mit parfold er en af de mere vovede varianter i denne sammenhæng.

Alexandra: Derfor skal kvinder kræve penge for ubeskyttet sex
Alexandra: Derfor skal kvinder kræve penge for ubeskyttet sex

Når den første forelskelse har lagt sig og du er klar på mere

Min kæreste og jeg er begge to meget seksuelle mennesker, og også til dels pænt frisindede. Som de fleste andre startede vi ud med et traditionelt parforhold – vi var vildt forelskede og behøvede ikke mere end hinanden. Efterhånden som vi blev mere trygge ved hinanden, blev vi også mere nysgerrige. Nysgerrige på hinanden i helt uvante situationer, nysgerrige på at bryde vores grænser sammen som par og udforske flere hjørner af den seksuelle verden.

Delevingne: Jeg er medlem af FRÆK klub
Delevingne: Jeg er medlem af FRÆK klub

Jeg har svært ved at sige at vi tog en beslutning om at åbne vores forhold op for andre mennesker. Egentligt var det et resultat af vores åbne relationer, især til sene middagsaftaler med venner, som endte i strippoker, nøgenhed og masser af latter. Da vi nåede til et punkt, hvor jeg mødte en anden fyr, blev vi enige om at prøve det af, og jeg fik grønt lys til en aften alene med denne fyr, hvor alt var muligt.

Men hvorfor nåede vi egentligt dertil hvor vi havde lyst til at dyrke sex med andre?

Det havde i virkeligheden ingenting at gøre med min kæreste – jeg havde stadig ligeså meget lyst til ham, jeg blev tilfredsstillet af ham og jeg følte ikke noget behov for at prøve andre. Er man først nået dertil, hvor der er noget seksuelt i dit parforhold, som ikke fungerer for dig, er det absolut ikke en god ide at kaste sig ud i et åbent forhold. Mange par vælger at åbne deres forhold af ren desperation for at redde det og dette ender ofte i sårede følelser og et stadig ødelagt forhold. Man skal derimod gøre det, hvis man sammen ønsker at opleve og udforske nye hjørner og samtidig skal man sørge for at lave sine egne regler.

Sådan gør I hvis I har lyst til at afprøve et åbent forhold

Det vigtigste når man begynder at tænke på eller overveje et åbent forhold er at forventningsafstemme, så I er klar over, hvad hinanden ønsker og forventer af dette. Dette hænger tæt sammen med kommunikation – I skal altså sørge for at kommunikerer i jeres forhold. Herefter sæt jer ned og find ud af hvad i kunne tænke jer og hvordan det skal foregå. Er det bare en trekant i har lyst til? Har i lyst til hver især at finde en bolleven at mødes med eller et vennepar til en fræk middag her og der. Er det one-night-stands?

Sommer i Danmark: Derfor skal du dyrke sex i det fri
Sommer i Danmark: Derfor skal du dyrke sex i det fri

Det er også super vigtigt at i forklarer situationen for de eventuelle sexpartnere I trækker med ind – at det kun handler om sex og intet andet! Ikke noget dating og ikke noget nusseri medmindre du og din partner har lavet regler om dette. Husk det er jer der laver reglerne og der er ingen forkert måde at gøre det på.

Respekter din partners følelser

Til sidst er det vigtigt at respektere hinandens følelser og være 100% ærlig omkring alt – også selvom det måske gør ondt. Hvis I som par kan overkomme de forhindringer der kommer med det (for det gør der), så vil I sammen lære så utrolig meget af disse oplevelser, så sørg for at glæde jer over livet, jeres seksualitet og tag ved lære af hinandens individuelle oplevelser.

Og ikke mindst så husk at et åbent forhold er for alle, unge og gamle. Personligt synes jeg det er forkert at kalde det et åbent forhold, for mit parforhold er ikke åbent for alle. Det er åbent for de mennesker, som jeg sammen med min partner vælger at lukke ind. Så måske mere et semi-åbent parforhold. Hvis du har spørgsmål eller blot mangler uddybning, så skriv en personlig mail på: mv@missgrey.dk eller smut ind på min egen blog og læs mere om hvordan vores sexeventyr endte i utallige orgasmer, sårede følelser og lige på kanten af utroskab.

Much Love
Miss Vanilla

LÆS OGSÅ: LISTE: Disse syv tips gør dig endnu bedre i sengen

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Dette antal sexpartnere er ideelt at have

LÆS OGSÅ: GALLERI: 15 danske par har sommersex i det fri

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx