Af - 13/03-14 08:26; Opdateret: 13/03-14 11:45

Politiet i kæmpe narko-razzia: 80 anholdtPolitiet i kæmpe narko-razzia: 80 anholdt

Politiet har siden i morges slået til mod ikke færre end 150 adresser fordelt på Sjælland. 80 er anholdt.

storybild

(Billede: Polfoto)

Politiet slog tidligt torsdag morgen klokken 6 til mod ikke færre end 150 adresser på Sjælland, heriblandt Pusherstreet på Christiania.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

En lang række personer er blevet anholdt under aktionen, ligesom deres opholdssteder er eller vil blive ransaget.


Ved dagens aktion, som er den hidtil største, har man indkaldt assistance fra alle de sjællandske politikredse.

- Vi har på baggrund af et længerevarende efterforskningsarbejde rettet mod sælgerne og leverandørerne af hash til Pusherstreet i dag iværksat et meget stort antal anholdelser og ransagninger, siger politiinspektør Jørgen Skov, leder af Efterforskningsenheden, Københavns Politi i pressemeddelelsen.

Han oplyser, at man er i gang med ransagninger på Christiania, Christianshavn, det Storkøbenhavnske område og på Sydsjælland – i alt mere end 150 steder.

- Vi ransager især efter narkotika, regnskaber, penge og andre værdier, fortæller Jørgen Skov.

- Vi har i de seneste uger gennemført koordinerede anholdelses- og ransagningsaktioner mod den åbenlyse hashhandel i hele Københavnsområdet og de rocker- og bandegrupperinger, som står bag. Først i Folkets Park, så i Jægersborggade, og nu er tiden så kommet til de organiserede kriminelle i Pusherstreet.

- Vi mener det, når vi siger, at det skal være uattraktivt for de kriminelle at handle med hash og sprede utryghed, og vi mener det, når vi siger, at vi har indledt en langsigtet indsats rettet mod både købere, sælgere og leverandører. Dagens aktion er den hidtil største aktion, og den vil blive fulgt op af en fortsat indsats med nye store og små aktioner rettet mod nøglepersoner og medløbere i det rocker- og bandemiljø, som står bag den organiserede hashandel, siger Jørgen Skov.

Den kæmpe ransagning kommer i kølvandet på længere tids omfattende efterforskning, der er udført i samarbejde mellem Københavns Politis Task Force Pusherstreet, politikredsens afdeling for organiseret kriminalitet og den fælles sjællandske bandeenhed Task Force Øst samt anklagemyndigheden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx