Af - 22/03-17 12:57

Meget mystisk: Flere engle set gå på dansk motorvejMeget mystisk: Flere engle set gå på dansk motorvej

Midt- og Vestsjællands Politi udsendte onsdag ved middagstid et tweet, hvor de advarede bilister på Holbækmotorvejen om at passe på en eller to "engle" i nødsporet.

storybild

(Billede: Bax Lindhardt)

Englene skulle befinde sig på motorvejen omkring byen Torkildstrup på Midtsjælland. Politiet informerer på Twitter, at de er på vej til stedet.


Kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, oplyser til BTMX, at patruljevognen ikke har fundet englene.

- De nåede at flyve deres vej, inden vi kom frem. Det er rigtigt ærgerligt, for vi ville gerne have talt med dem om, hvad de lavede på motorvejen, fortæller han.

Martin Bjerregaard spekulerer i, om englene muligvis var en 'happening', hvor de ville sætte fokus på bilisternes høje fart, som kan dræbe.


Han mener, det er meget ufornuftligt af de to personer, da de har udsat både sig selv og bilisterne på motorvejen for fare.

- De gik inde i nødsporet i vestgående retning mod Holbæk. Men de har skabt nogle farlige situationer, for hvis bilisterne kigger på dem, så kigger de måske ikke så meget på vejen, og det kan føre til alvorlige uheld.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Er du anspændt og stresset? Giv dig...
bt.dk
Barcelona smadrede Girona: Se...
bt.dk
Derfor har du købt blomster i dag...
bt.dk
14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx