Af Realityportalen - 31/01-17 07:30

Husker du søde Jesper fra 'X Factor'? Her er han i dagHusker du søde Jesper fra 'X Factor'? Her er han i dag

Jesper Nohrstedt Boesgaard charmerede hele Danmark, da han deltog i ‘X Factor’ i 2010 – nu afslører han, hvordan det går i dag.

storybild

Tilbage i 2010 var den dengang 15-årige Jesper Nohrstedt Boesgaard en af de ‘X Factor’-deltagere som for alvor blev bemærket. Både dommere og seere var dybt imponerede og betagede af den charmerende sjællandske fyr med den smukke stemme.

Dansk sangerinde vækker opsigt i britisk X-Factor: Hun er skingrende skør
Dansk sangerinde vækker opsigt i britisk X-Factor: Hun er skingrende skør

Jesper endte også langt i de populære program og scorede sig en tredjeplads. Kort tid efter, i 2012, troppede han desuden op til ‘Melodi Grand Prix’ med sangen ‘Take Our Hearts’.

Sidenhen har den charmerende fyr indspillet tre singler, skrevet musik med blandt andet Simone Tang til den danske film ‘En-to-tre-nu’, og i øjeblikket er han igang med noget helt nyt musik.

- Jeg er begyndt at lave musik med en, der hedder Mads Vadsager. Mads er producer og spiller musik, og jeg skriver og synger,«fortæller Jesper til DR og fortsætter:

- Vi bruger så meget tid, vi kan, på musikken. Der er ikke noget helt klar endnu, men vi arbejder på, at komme ud med noget musik i år. Vi er ret produktive, så det ville overraske mig, hvis man ikke hører noget til os i 2017.

16-årige dansk pige danser i britisk X-Factor: Sådan er Simon Cowell
16-årige dansk pige danser i britisk X-Factor: Sådan er Simon Cowell

Jesper arbejder ved siden af som passagerassistance for SAS i Kastrup Lufthavn, men drømmer om at kunne leve af at lave musik.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos realityportalen.dk

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby kaster sig ud i stor...
bt.dk
Fem gode råd: Sådan holder du varmen...
bt.dk
Husmor levede hemmeligt dobbeltliv,...
bt.dk
Zidane ydmyger stortalent på 29...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx