Af - 31/10-16 17:17; Opdateret: 31/10-16 20:32

Mor og to børn fundet i fryser: Nu efterlyses manden internationaltMor og to børn fundet i fryser: Nu efterlyses manden internationalt

33-årig mands kone og to døtre blev fundet i en fryser i Aabenraa. Det er stadig uvist, hvordan de blev dræbt.

Syd- og Sønderjyllands Politi har nu efterlyst en 33-årig syrisk mand internationalt, efter at hans kone og to døtre blev fundet dræbt og lagt i en fryser i deres hjem i Aabenraa.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Den 27-årige kvinde og hendes døtre på syv og ni år blev fundet søndag aften.

Det skete, efter at et familiemedlem til kvinden gik til politiet. I nogle dage havde han ikke kunnet få kontakt til kvinden, som boede på Reberbanen 2 i Aabenraa sammen med de to piger.

- Politiet skaffede sig adgang til lejligheden, hvor de tre lig blev fundet i en fryser, sagde efterforskningsleder Bent Thuesen tidligere mandag.

Kvindens mand, der også var far til de dræbte børn, blev hurtigt mål for politiets efterforskning. Men det lykkedes ikke mandag at finde ham.

Derfor blev den 33-årige Hamid Farid Mohammed mandag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. Her fandt en dommer mistanken mod ham stærk nok til, at der blev afsagt en fængslingskendelse.

Grundlovsforhøret foregik af gode grunde uden, at han selv var til stede. Men med fængslingskendelsen i hånden kan politiet efterlyse ham internationalt, og det er altså sket.

Kvinden og de to piger er blevet set i live onsdag eller torsdag i sidste uge. Nøjagtigt hvornår drabene er sket, vides endnu ikke.

På samme måde er det også uklart, hvordan de tre er blevet dræbt. Det skal en obduktion søge at give svar på.

Familien kom til Danmark i sommeren 2015 og havde flygtningestatus. Ifølge Bent Thuesen boede Hamid Farid Mohammed dog ikke sammen med sine dræbte familiemedlemmer.

Allerede søndag nat blev tysk politi i øvrigt inddraget i jagten på den mistænkte.

Pressetalsmand Hanspeter Schwartz fra Bundespolizei oplyser til Flensborg Avis, at de tyske patruljevogne ved grænsen er blevet udstyret med en personbeskrivelse og et billede af den eftersøgte.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx