Af - 04/05-14 18:10; Opdateret: 04/05-14 18:32

6-årig smidt i vandet af mænd - Politiet mangler vidner6-årig smidt i vandet af mænd - Politiet mangler vidner

Ukendte mænd smed 6-årig dreng ud fra badebro i Nakskov. Hurtig indsats fra storesøster reddede hans liv. Politiet søger vidner.

storybild

Det var fra denne badebro på Strandpromenaden i Nakskov, at to ukendte gerningsmænd smed 6-årige Julius i vandet. (Billede: Google)

Det kunne være gået grueligt galt, da to ukendte mænd i går angiveligt smed den blot 6-årige Julius Nielsen i vandet fra en badebro i Nakskov – tilsyneladende helt uden motiv.

Sammen med sin 9-årige storesøster legede Julius Nielsen på en legeplads i det nordvestlige Nakskov, da to unge mænd pludselig kontakter dem:

Cykelrytter i livsfare: Fløjet til Rigshospitalet
Cykelrytter i livsfare: Fløjet til Rigshospitalet

- Drengene spørger, om de vil have noget slik, og så prøver Julius at stikke af, fordi han har jo lært at han ikke må tale med fremmede, men de får fat i ham, og så river de ham hele vejen ned til havnen, mens han skriger. Min datter løber efter dem og skriger om hjælp, men der er desværre ingen, der hører hende, siger moren til Julius, Luice Nielsen, til Ekstra Bladet.

Efterfølgende stak mændene af, mens det lykkedes den 9-årige storesøster at redde sin rystede lillebror op fra vandet, hvor han ikke kunne bunde.

Politi advarer mod ny form for pengeafpresning
Politi advarer mod ny form for pengeafpresning

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har på nuværende tidspunkt ikke grund til at tvivle på børnenes forklaring, og de tager sagen meget seriøst.

- Det er en alvorlig sag, som går ind under straffelovens § 252, der kan give flere års fængsel. Det er helt uacceptabelt at smide børn i vandet – og så er det lige meget, om gerningsmændene er teenagere eller først i tyverne. Vandet er koldt, og det var mere end en meter dybt for enden af badebroen, hvor han bliver smidt i vandet, siger vagtchef Anders Mikkelsen til metroxpress.

Ældre kvinde kom ind fra haven og fik sig en slem forskrækkelse
Ældre kvinde kom ind fra haven og fik sig en slem forskrækkelse

Politiet oplyser, at der fra børnenes side er forskellige forklaringer om gerningsmændenes udseende, men det er ofte tilfældet, når børn har været udsat for skræmmende oplevelser.

Derfor vil lokalpolitiet i Nakskov i morgen atter tage fat i familien, og man overvejer i øjeblikket, om der skal tilkaldes en ekspert i børneafhøringer, så de eksakte informationer om den mystiske episode kan komme på bordet.

Truede buschauffør med pistol: 55-årig bag tremmer efter natligt drama
Truede buschauffør med pistol: 55-årig bag tremmer efter natligt drama

Metroxpress har i dag været i kontakt med børnenes bedstemor, som ikke ønsker at kommentere sagen yderligere. Det har ikke været muligt at få en uddybende kommentar fra Luice Nielsen.

Vidner og personer, der har informationer om sagen, kan træffe Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ved at ringe 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
'Paradise'-par havde sex på tv: Sådan...
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Gigantisk fiasko: Spillede Premier...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx