28/11-17 08:48; Opdateret: 28/11-17 17:35

To med banderelation fængslet for drab i MjølnerparkenTo med banderelation fængslet for drab i Mjølnerparken

Politiet foretager nye anholdelser i sag, hvor 22-årig blev skudt i en bil. Drabsmænd flygtede på knallert.

storybild

København. To mænd med banderelationer er i et grundlovsforhør tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet i tre uger for drabet på en 22-årig mand i Mjølnerparken i København 9. november, oplyser politiet.

Politiet mener, at de to anholdte fra en knallert affyrede en serie skud, som dræbte Ghassan Ali Hussein, der sad i en bil på en parkeringsplads ved bebyggelsen.

De to mænd på 18 og 21 år blev anholdt lige før klokken 6.30 tirsdag morgen, oplyser politikommissær Steffen Th. Steffensen i Københavns Politi.

Politiet mener, at en hel gruppe deltog i forbrydelsen, og i forvejen er to andre mænd varetægtsfængslet for at have deltaget. Yderligere to mistænkte blev løsladt af politiet i sidste uge.

Drabsmændene flygtede på knallerten til et sted i nærheden, hvorfra de kørte væk i en bil, som forinden var blevet leaset i Sverige.

Mindst seks skud blev affyret ved 15.30-tiden 9. november mod forruden af den bil, hvori der sad to mænd. Ghassan Ali Hussein på 22 år mistede livet. Hans kammerat på 19 blev såret i armen.

Drabet var det tredje på halvanden uge og det andet ved Mjølnerparken.

Tilsyneladende var det endnu et led i opgøret mellem på den ene side Loyal to Familia og på den anden side Brothas, der holder til i Mjølnerparken.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehusekspert om prins Nikolais nye...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx