Af - 04/03-14 20:00; Opdateret: 04/03-14 21:53

Danskerne er vilde med blæk 'forneden'Danskerne er vilde med blæk 'forneden'

En lang række danskere lader ikke nålen stoppe ved buksekanten, når de er på besøg i tattoo-shoppen. Intimtatoveringer er et hit. Blandt unge som gamle. Drenge som piger.

storybild

En lang række danskere lader ikke nålen stoppe ved buksekanten, når de er på besøg i tattoo-shoppen. Intimtatoveringer er et hit. Blandt unge som gamle. (Billede: Wikimedia Commons - SuicideGirls)

Danskere med hang til blæk på kroppen nøjes ikke kun med at få overtegnet overarmen og andre synlige dele af kroppen. Intimtatoveringer på eller ved siden af kønsdelene er populære blandt danskerne.

- Der er altid forespørgsler på den slags tattoos. En eller to om ugen får jeg, siger Liz, der er indehaver og tatovør hos Tatto-Liz i Fiolstræde i København.

Bryst-tatoveringer hitter blandt unge kvinder
Bryst-tatoveringer hitter blandt unge kvinder

Overfor metroxpress understreger hun, at det er folk i alle aldre, der lader nålen danse ned under boxershorts- eller trussekanten.

- Vi tatoverer folk, der er alt fra 18 og helt op til 70-års-alderen. Der er ikke rigtig nogen grænse, siger Liz og forklarer, at der er forskel på, hvad drengene og pigerne efterspørger.

- Blandt drengene er der ikke rigtig nogen trends. Det kan være en drage på siden eller en humlebi på spidsen. Men de fleste gør det som en manddomsprøve, hvor der handler om: Se hvor sej jeg er, siger Liz og går videre til kvinderne:

- Blandt pigerne er det mere fine ting som blomster, hjerter og sexede ting. Man kunne fx få lavet en sommerfugl, der har kroppen på venusbjerget med vingerne nede langs siderne af skambenene, siger Liz.

»Bliver tatoveret for min egen skyld«
»Bliver tatoveret for min egen skyld«

Hun fortæller, at de ældre kvinder er mere til seksuelle undertoner, hvor der bliver skrevet ting som: 'Jeg tilhører Thomas', eller 'Jeg er Jans slave', imens de unge nøjes med at få skrevet kærestens navn, siger Liz.

Også hos Hr og Fru Tattoo i Århus kan de nikke genkendende til danskernes interesse for en klat blæk på de mere intime steder.

- Det er ikke hver dag, at folk ringer herned med den slags forespørgsler, men det sker nogle gange hver måned, siger Ronni Froberg, der er tatovør og indehaver af Hr og Fru Tattoo på Viby Ringvej.

Han fortæller, at det mest er piger, der kontakter dem, og at det for det meste er små symboler eller lidt fræk skrift, de vil have dernede.

Tatovører laver gratis hagekors: Elsk dit svastika
Tatovører laver gratis hagekors: Elsk dit svastika

Både Ronni og Liz fortæller, at det for mange af deres kvindelige kunder handler om, at de ønsker at overskride nogle grænser.

- Pigerne gør det for at bryde med deres lillepige-image. Med en intimtatovering bliver de lettere den frække og mere kinky pige, understreger Liz.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx