Af Jeppe Elkjær Andersen,Karina Svensgaard - 02/08-17 17:22; Opdateret: 04/08-17 10:52

Efter to anholdelser på kort tid har Maria Hirse fået nok: Nu tager hun til TysklandEfter to anholdelser på kort tid har Maria Hirse fået nok: Nu tager hun til Tyskland

På få uger er den tidligere Lykkehjul-værtinde Maria Hirse blevet anholdt to gange. Første gang for et par uger siden i forbindelse med en hælerisag, som fortsat efterforskes, og så mandag aften, hvor Hirse sammen med en veninde blev fanget af en tidligere politibetjent på betjentens gård, hvor Maria Hirse og veninden befandt sig. Efterfølgende blev de anholdt og løsladt igen af politiet. Nu har Maria Hirse dog fået nok. På Facebook skriver hun, at hun nu tager til Tyskland.

storybild

Maria Hirse. (Billede: Claus Bech)

'Nå men nu tager jeg til Tyskland, og da jeg har sagt, hvad jeg vil, så bliver den lukket her!'

Sådan skriver Maria Hirse onsdag i et opslag på Facebook.

Opslaget kommer efter, at Helsingør Dagblad kunne beskrive, hvordan gårdejer og tidligere politibetjent Henrik Hattel mandag aften fangede Maria Hirse og veninden, da han var ude og fodre sine heste omkring 22-tiden.

Da Henrik Hattel kom ud i stalden opdagede han to personer ved et aflåst sadelrum. De to personer forsøgte at flygte fra stedet, da han fik øje på dem, men den ene, Maria Hirse, snublede, og gårdejeren fik fat i hende.

»Jeg tager fat i hendes håndled, tager førergreb, så den ene arm kommer om på ryggen. Hun råber og skriger, og jeg siger: 'Nu er du tilbageholdt, du får ikke lov til at gå. Jeg bestemmer, hvor du opholder dig fra nu af.' Jeg trækker hende ved håndleddet tilbage til gårdspladsen, og undervejs forsøger hun at vriste sig fri,« fortæller Henrik Hattel til BT onsdag.

Der går dog noget tid før, Henrik Hattel finder ud af, at han har fanget den tidligere Lykkehjulvært.

»Hun siger, at jeg holder for stramt, og jeg løsner lidt, men siger igen, at hvis hun gør den mindste foranstaltning til at forsvinde, så holder jeg fast igen. På stemmen går det langsomt op for mig, hvem hun er,« fortæller Hattel, der forlod Nordsjællands Politi for tre måneder siden.

Henrik Hattel valgte at tilbageholde Maria Hirse og veninden, der var kommet tilbage, indtil politiet ankom. De blev taget med på stationen og afhørt, for dog senere at blive løsladt. Sagen bliver fortsat efterforsket, har Nordsjællands Politi bekræftet over for BT.

I et andet og længere opslag på Facebook har Maria Hirse været ude med en længere forklaring af, hvad der skete mandag aften.

Her skriver Maria Hirse, at hun og veninden mandag aften valgte at stoppe ved Henrik Hattels gård 'ved en pludselig indskydelse', da de overvejer at købe en hest og vidste, at der var heste på Henrik Hattels gård. De ville derfor se nærmere på hestene på gården, men da klokken var blevet sent ville de ikke forstyrre.

Herefter beskriver Maria Hirse, hvordan hun føler, at Henrik Hattel forskrækkede hende og veninden, hvilket får dem til at flygte. Da gårdejeren får fat i hende, mener Maria Hirse, at han 'vrider' hendes arm rundt og trækker hende hen ad jorden, hvilket har givet Hirse mindre skader på benene og hænder. Hun påstår også, at Henrik Hattel sparker hende i brystet, hvilket gårdejeren aviser over for BT.

»Jeg har aldrig sparket hende, og jeg har ikke givet hende de skader. Hun kan godt være væltet i forsøget på at komme fri. Hvis hun har et rødt mærke på håndleddet, så kan det godt være mig. Jeg har holdt fast, det erkender jeg,« siger Henrik Hattel, der også kalder situationen for en 'voldsom oplevelse' for ham selv og hans datter, der også var til stede.

Hen har desuden en teori om, hvad Maria Hirse og veninden lavede på hans grund.

»Det var også en voldsom oplevelse for os – min datter stod og så på. Jeg anede ikke, hvem der stod i min stald, om det var rumænske narkomankvinder. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at de havde til hensigt at stjæle, sadler er letomsætlige varer. Jeg kan ikke bevise det, men det virker for mig skrupskørt at køre ned til at en gård klokken 22.45 for at se på heste. Så ring dog til os i stedet,« siger han.

Det afviser Maria Hirse dog i sit opslag.

BT har forsøgt at få en kommentar på sagen fra Maria Hirse, men forgæves.

Det er som nævnt ikke første gang denne sommer, at den tidligere bogstavsvender på Lykkehjulet har været anholdt af politiet. For få uger siden blev hun anholdt sammen med kæresten, Bandidos-prospectet Kim Nordal, hvor de begge blev sigtet for hæleri efter en ransagning af et sommerhus i den nordsjællandske by Vejby. Den sag efterforskes også fortsat.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde død på stedet i trafikulykke
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Fire skiløbere frygtes døde i lavine
bt.dk
Stærkt! Dansk succesduo spiller sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx