Af nani - 04/04-15 08:44

18-årige Seline meldt savnet: Nu er hun fundet18-årige Seline meldt savnet: Nu er hun fundet

Politiet bad offentligheden om hjælp.

storybild

Seline Knudsen (Billede: Politi/Privatfoto)

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste lørdag morgen den 18-årige Seline Knudsen fra Herning. Hun er ikke blevet set i 24 timer efter en bytur i Holstebro med en veninde natten til fredag.

Opdatering 8.43: Seline Knudsen er fundet i god behold, skriver BT.

- Moderen har lige ringet og oplyst, at Seline er på vej hjem nu. Hun har hygget sig med en eller anden fyr, og så har hun lånt hans mobiltelefon til at kontakte moderen, der naturligvis er glad for at høre fra datteren. Så den er lukket nu, siger vagthavende Jens Claumarch til BT.

- Hun har været væk i næsten et døgn nu. Vi fik anmeldelsen fra familien i aftes (fredag aften, red.) klokken 21 og har siden arbejdet på at finde hende, men vi er på bar bund, siger vagtchef Gert Høeg fra Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

Seline Knudsen er sidst set på gå-i-byen-stedet Die Bierstube i Østergade. Hun var i selskab med en ung mand, der muligvis hedder Jens, fortæller politiet.

Seline Knudsen er 162 centimeter høj, almindelig bygget og har langt mørkebrunt hår. Hun havde fredag aften en sort- og hvidstribet trøje og lyse cowboybukser på. Hun medbragte en lille sort pung.

Her er Seline Knudsen sidst set:


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx