Af Fie West Madsen - 15/08-17 17:53

15-årig pige fik flået trusserne i stykke på McDonald's15-årig pige fik flået trusserne i stykke på McDonald's

En 15-årig pige fra Ringsted har anmeldt et overgreb, som fandt sted mandag, mens pigen sad på toilettet på en McDonalds-restaurant i Ringsted.

storybild

En 15-årig pige sad mandag på toilettet på en fastfoodrestaurant, da en mand pludselig brød ind til hende.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Pigen sad på toilettet i tidsrummet mellem klokken 15 og 16 mandag med ulåst dør, fordi aftalen var, at hendes veninde bevogtede døren på den anden side. Det viste sig dog tilsyneladende ikke at være tilfældet, da en mand pludselig kom ind til pigen på toilettet.

Han tog fat i hendes arm og hev i hendes trusser, så de gik i stykker, fremgår det af tirsdagens døgnrapport fra politikredsen.

Den 15-årige pige begyndte at skrige, og hendes veninde kom efterfølgende til undsætning, hvorefter manden løb fra stedet.

Politiet arbejder nu på at identificere manden gennem eventuel videoovervågning fra stedet, men der går minimum et par dage, før man ved, om det er muligt at indhente materialet.

Ifølge Martin Bjerregaard, der er kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi, så er denne type overgreb noget udsædvanligt.

»Det er ikke en normal måde, man ser en gerningsmand krænke nogen på, for han rør hende ikke udover armen og trusserne,« siger Martin Bjerregaard.

Han fortæller, at siden pigen anmeldte hændelsen mandag aften, har man haft mulighed for at afhøre hende nærmere og få et signalement af gerningsmanden.

»Hun beskriver ham som en mand, 175-185 cm høj og almindelig af bygning. Hun kune også sige, han var iklædt en sort hættetrøje, men hun kunne ikke sige noget om hans alder,« forklarer Martin Bjerregaard.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx