Af - 09/04-15 16:38

7-årige Nemo har et stærkt budskab - krig skal koste en bøde7-årige Nemo har et stærkt budskab - krig skal koste en bøde

I denne uge vender Danmarks yngste brevkasseredaktør blikket indad: En læser spørger nemlig, hvad Nemo ville gøre, hvis han måtte bestemme ALT i en hel dag.

Sandheden skal man høre fra fulde folk og børn - og Nemo er ingen undtagelse. 7-årige Nemo er et eftertænksomt barn, der giver kløgtige svar på unges og voksnes spørgsmål.

Nemo: Derfor er kaffe godt for voksne
Nemo: Derfor er kaffe godt for voksne

Nemo: Sådan er en god kæreste
Nemo: Sådan er en god kæreste

I denne uge er der dog ingen, der skal have gode råd til den perfekte date eller kop kaffe: En læser har spurgt, hvad Nemo ville gøre, hvis han måtte bestemme ALT i en hel dag.

- Hvis jeg måtte bestemme alt i en hel dag, skulle jeg ikke lave lektier. Jeg ville stå op og spise morgenmad. Det skulle være choko-morgenmad, fortæller Nemo og forklarer, at dagens timer ellers skulle fordeles ud over Lego-leg, venne-besøg og middagsmad med chokoladekage til dessert.

TV: Nemo: Sådan bliver du glad for dit arbejde
TV: Nemo: Sådan bliver du glad for dit arbejde

TV: - Helvedet er bare noget de voksne har fundet på
TV: - Helvedet er bare noget de voksne har fundet på

- Ellers ville jeg rejse til Egypten. De har mange mysterier, hieroglyffer, pyramider, mumier. Det er et sejt sted, siger Nemo og fortsætter:

- Hvis jeg skulle bestemme over hele vores land, ville jeg sige, at de skal være god mod andre og ikke kun tænke på sig selv. Og hvis man gik i krig eller sådan noget, skulle man have en bøde på 9000 kroner.

Nemo synes generelt, at de voksne bestemmer for meget.

- Mine forældre bestemmer, at jeg skal rydde op, at jeg kun må få slik fredag og lørdag, at jeg altid skal gå ud med skraldet og passe min kanin.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx