Af - 15/02-16 11:48; Opdateret: 15/02-16 13:38

Voldtægtsoffer fra \Voldtægtsoffer fra "Havnesagen": - Mit liv blev taget fra mig

DR 3 sætter fokus på voldtægtsofrenes tanker i en ny programserie.

"En 34-årig mand er tiltalt for forsøg på manddrab, forsøg på voldtægt samt legemsangreb af særlig farlig karakter." Sådan lød det i TV 2 Nyhederne dagene efter en kvinde natten til den 7. december 2014, blev overfaldt på Kalvebod Brygge i København.

Kvinden, "S", taler nu ud i programmet 'Voldtaget ' - som er en ny programserie på DR 3. I programmerne sættes der fokus på voldtægtsofrenes tanker og følelser i tiden efter den forfærdelige oplevelse.

I første program møder seerne kvinden "S", som er offer i den sag, som Københavns politi betegner som en af de rigtig grove sager.

På vej hjem fra en bytur falder "S" i snak med en mand. Hun fortæller ham flere gange, at hun ikke er interesseret i noget seksuelt. Han overfalder hende til sidst i en skurvogn tæt ved Kalvebod Brygge.

- Lige inden han får slået mig bevidstløs, hiver han op i min nederdel. Jeg nåede bare at tænke. Nu voldtager han mig, siger "S" om episoden.

Da hun igen kommer til bevidsthed, sidder gerningsmanden og tører blod af hendes ansigt, men kort tid efter slæber han hende ned mod havnen.

- Pludselig får jeg øje på vand. På det tidspunkt går det op for mig, hvad han er ved at gøre. Jeg frygter, at han vil slå mig ihjel.

Flere anmeldelser om blufærdighedskrænkelser og voldtægt
Flere anmeldelser om blufærdighedskrænkelser og voldtægt

"S" bliver skubbet i havnen, og hun har svært ved at komme op til overfladen. Da hun får kæmpet sig op, står gerningsmanden og kigger på hende, og derfor vælger hun at spille død. Hun ligger i overfladen i en rum tid, indtil gerningsmanden er forsvundet, og hun kan kæmpe sig ind mod bredden.

Livet er ødelagt
Det er over et år siden at "S" var udsat for den voldsomme oplevelse. Hun troede, hun ville komme ovenpå igen, men sporene har sat sig meget dybt, fortæller hun.

- Hver eneste dag er en kamp. Hver eneste lille ting er en kamp. Jeg ville så gerne ruske i ham og fortælle ham, hvor meget han har ødelagt, siger hun.

"S" har i dag svært ved at få hverdagen til at hænge sammen.

- Når jeg er alene, bliver jeg bange og får grimme tanker; selvmordstanker. Jeg er meget overrasket over, hvor store skader ét menneske kan forvolde. Tænk at han har kunne ødelægge mit liv så meget.

Tre asylansøgere udvises for voldtægt i Hjørring
Tre asylansøgere udvises for voldtægt i Hjørring

Natten til den 7. december 2014 har været så traumatiserende for "S", at hun mener, hendes liv gik i stå.

- Det vil altid være en dag, der for mig indikerer, at mit liv blev taget fra mig.

"S" har valgt at være anonym. DR 3 kender kvindens fulde identitet.

Voldtaget
Programserien ’Voldtaget’ bliver sendt i tre afsnit med premiere mandag den 15. februar klokken 21.30 på DR3.


LÆS OGSÅ: De voldtog 17-årig norsk pige: Slap med bøde

LÆS OGSÅ: Vil legalisere voldtægt - og nu vil han tjene penge på hadet mod sig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx