Af - 09/11-15 11:37; Opdateret: 09/11-15 13:42

TV: Derfor reagerede Mathias' kæreste med: \TV: Derfor reagerede Mathias' kæreste med: "Hvad fuck laver du her?!"

Mathias' uanmeldte besøg hos kæresten 10.000 kilometer væk er gået viralt de seneste dage. Vi spurgte Mathias, hvad der skete, da kameraet slukkede.

Mathias fløj 10.000 kilometer for at overraske sin kæreste, der studerer i Californien med uanmeldt besøg. Nu er vidoen blevet set over 144.000 gange den seneste uge. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

En 19-årig fyr, der overrasker kæresten med besøg 10.000 kilometer væk, og du har opskriften på en youtubevideo, der kan få 144.000 views på under en uge.

- Jeg er meget glad for den måde videoen er blevet taget imod og meget overvældet, fortæller Mathias Skaarup til metroxpress.

- Jeg ønskede bare at dele et lille stykke af mit liv, men jeg havde ikke regnet med, at så mange ville se den.

Som man kan se i videoen er kæresten Anna meget overrasket, da hun åbner døren i Santa Barbara i Californien og Mathias pludselig står foran hende.

- Hvad fuck laver du her?!, flyver det ud af Anna, før hun kvitterer med et kys og et kram.

TV: Her besøger Mathias kæresten 10.000 km væk - uden at sige han kom
TV: Her besøger Mathias kæresten 10.000 km væk - uden at sige han kom

På de sociale medier har reaktionerne generelt været søde og har både hyldet Mathias og kærligheden, mens andre har kritiseret kæresten for at virke for kold.

"Fesen modtagelse", skriver Alexander Bloch Andersen på facebook som kommentar til artiklen, mens Kathrine-Cecilie Pedersen høster likes på kommentaren: "Hvor er det sødt! Men hvor er det bare en tam modtagelse, han får at hende der kæresten".

Aqsa Rizwan Butt skriver: "Forventede en kærligere reaktion og ikke "hvad fuck laver du her". Jesus Christ girlfriend. Fyren rejser HELE vejen fra DK til USA BARE for at møde DIG, og så reagerer du SÅDAN hahah, total færdig reaktion."

Men Mathias understreger, at kæresten bestemt værdsatte hans besøg.

- Hun var mega glad for det. Det, man ser i videoen er jo kun en brøkdel af historien. Man skal huske på, at man ikke kan forstå historien ud fra sådan et lille klip. Hun havde troet, at hun skulle have besøg af en veninde fra Danmark, så hun var bare overrasket og forstod også først rigtigt om morgenen næste dag, at jeg var der.

Han fortæller, at selvom Anna stadig skulle passe sine studier, havde de stadig en uges kvalitetstid sammen, hvor de blandt andet tog til San Francisco.


Stort Rasmus Seebach-interview: - Jeg har fundet min eneste ene
Stort Rasmus Seebach-interview: - Jeg har fundet min eneste ene

Om få uger er det Mathias' tur til at rejse ud - han skal til Val Thorens i fem en halv måned med en ven for at lave et filmprojekt, der skal vise livet som skibums på godt og ondt.

Han forventer dog ikke af Anna, at hun gengælder hans gestus og pludselig står og banker på hans dør i det franske skiresort.

- Jeg regner ikke helt med, at hun kommmer og besøger mig. Det er ikke sådan, at nu har jeg gjort det her, og så skylder hun mig noget, siger han og fortæller, at Anna skal bo og studere i Santa Barbara et halvt år endnu.

Men derefter er det også forbi med langdistancen, når de begge lander i Danmark igen med få ugers mellemrum.

Tinder-teaser: Stort nyt på vej til kærestesøgende
Tinder-teaser: Stort nyt på vej til kærestesøgende

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx