Af JENS ANTON HAVSKOV HANSEN - 09/06-17 11:22

26-årig i retten: Ja, jeg slog min gravide ekskæreste og hendes nye mand ihjel26-årig i retten: Ja, jeg slog min gravide ekskæreste og hendes nye mand ihjel

26-årige AUJ, som fredag formiddag sidder tiltalt i et nævningeting ved Retten i Svendborg for at have begået dobbeltdrab på sin 23-årige gravide ekskæreste og hendes nye 35-årige samlever, erkender at have gjort det.

storybild

(Billede: Scanpix)

26-årige AUJ, som fredag formiddag sidder tiltalt i et nævningeting ved Retten i Svendborg for at have begået dobbeltdrab på sin 23-årige gravide ekskæreste og hendes nye 35-årige samlever, erkender at have gjort det forfærdelige 17. april i fjor.

Det har han netop sagt via sin forsvarer, Ulrik Sjølin Pedersen, foran en stuvende fuld retssal, hvor der sidder flere pårørende til de sagesløse ofre.

Dobbeltdrabet skete i landsbyen Snøde på Snødevej på det nordlige Langeland, hvor 26-årige AUJ den skæbnesvangre søndag aften 2016 skulle aflevere sin og den 23-årige kvindes fælles datter, som er seks år.

Men jalousien havde fået det totale overtag i sindet hos den nu drabstiltalte, og han rettede et medbragt oversavet jagtgevær mod sin tidligere og nu højgravide kæreste og trykkede af.

Derefter kørte han væk fra stedet. Men vendte straks om, tog det oversavede jagtgevær fra bagagerummet og rettede derefter det skarpladte våben mod den 35-årige mand, som forinden var blevet påkørt bevidst og derfor stadig lå på vejen. Hvorefter AUJ endnu en gang trykkede på aftrækkeren.

Dermed gjorde han sig til dobbelt drabsmand. Foruden at have taget livet af det endnu ufødte barn, hvis mor var så langt fremme i sin graviditet, at barnet - en dreng - allerede havde fået sit navn af den lille familie: Charlie.

Mens AUJ ved indledningen af retsmødet altså har erkendt at have dræbt både sin ekskæreste og hendes nye kæreste, og foruden det også har erkendt at have påkørt den 35-årige mand, nægter han at have påkørt sin tidligere kæreste, inden han dræbte hende.

BT og metroxpress følger sagen i Retten i Svendborg…

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx