Af - 10/04-14 15:58

Det lokale plejehjem droppede rugbrøds-klemmerne og tog på McDDet lokale plejehjem droppede rugbrøds-klemmerne og tog på McD

Beboerne på Lions Park plejehjem i Nørresundby fik sig onsdag en anderledes frokost. Den stod på Big Mac's, sprøde pommes frites og læskende colaer på den lokale McDonald's.

storybild

Beboerne på Lions Park plejehjem i Nørresundby fik sig onsdag en anderledes frokost. Den stod på Big Mac's, sprøde pommes frites og læskende colaer på den lokale McDonald's. (Billede: Aalborg Kommune)

Kantinepersonalet på Lions Park i Nørresundby kunne onsdag tage sig frieftermiddag. De ældre havde forladt matriklen for at tage et smut forbi den lokale McDonald's. Her blev den traditionelle plejehjemsfrokost skiftet ud med moderne fast food-klassikere som Big Mac, McChicken og cheeseburgers.

Og de ældre. De elskede det.

- Jeg er personale på Lions Park og var med i dag (onsdag, red.), jeg har aldrig haft en bedre oplevelse! De ældre var så glade og tilfredse, og vi havde det så hyggeligt, skriver Louise Lærke Nielsen på Aalborg Kommunes Facebookside.

Børnehave får madordning fra McDonalds
Børnehave får madordning fra McDonalds

Mx.dk har flere gange været i kontakt med Lions Park plejehjem, men alle, der må udtale sig om den gode oplevelse, er desværre gået hjem for i dag.

Det er Kirsten Petersen, indehaver af McDonalds i Aalborg, dog ikke.

Hun ejer den pågældende restaurant, som i går dannede ramme om de ældres frokostkalas og vil gerne snakke lidt om besøget fra de utraditionelle frokostgæster.

Fik tatoveret McD-kvittering på sin underarm
Fik tatoveret McD-kvittering på sin underarm

- Jamen, det var en super fed oplevelse. Både for mine medarbejdere og for beboerne, siger hun til mx.dk.

- De ældre havde glædet sig hele dagen, og der var flere af dem, som aldrig havde spist på McDonald's før. Så for dem var det en ekstra stor oplevelse, siger Kirsten Petersen og fortæller, at enkelte af de ældre bad om bestik til at spise deres burgers. Det fik de.

Frokostaftalen kom i stand, efter Kirsten Petersen havde været på besøg på et andet plejehjem i Aalborg. Her havde hun snakket med en ansat fra kommunen om at gøre noget for de ældre.

Fik én serviet - Sagsøger nu McD for millionbeløb
Fik én serviet - Sagsøger nu McD for millionbeløb

- Vi gør så meget for børn og unge i området, og vi har længe gerne ville gøre noget for ældre også, så derfor foreslog jeg det her, fortæller Kirsten til mx.dk.

- Jeg er rigtig glad for, at alle havde en god oplevelse, og det kan sagtens være, at vi gør det igen, siger Kirsten, men understreger samtidig, at hun bestemt ikke planlægger at konkurrere med kommunens madordning til de ældre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se listen: Får du mere eller mindre i...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx