Af - 12/01-16 16:32

Piger i jysk by: Udenlandske mænd gør os utrygge i nattelivetPiger i jysk by: Udenlandske mænd gør os utrygge i nattelivet

Flere unge piger i Thisted føler sig utrygge ved at færdes i nattelivet. De føler sig chikaneret af udenlandske mænd, fremgår det af facebookgruppe.

storybild

Teltlejren i Thisted, der siden november har huset byens nyankomne flygtninge. (Billede: Polfoto/Nissen Mads)

Flere unge piger i Thisted føler sig utrygge ved at færdes i nattelivet, da de føler sig chikaneret af udenlandske mænd.

Det fortæller TV2 Nord.

En af dem, der har oplevet chikanen af unge piger og fortæller, at flere forældre er utrygge ved at lade deres piger færdes i nattelivet, er Britt Exstrand, der i facebookgruppen "Thisted Kommunes Byrødder" blandt andet skriver:

- Jamen, de kan ikke lade unge kvinder være. De står/danser klods op af dem og rører og er generelt nærgående. De fik en helt ung pige til at græde, fordi de ikke lod hende være. Og hun gjorde det mere end klart, at de skulle stoppe, fortæller Britt Exstrand.

Hun fortsætter:

- Da vi begyndte at tage jakker på og ville gå ud, gik de en flok på 5-7 ud og ventede. Da vi kom ud, sagde de en masse ting til os og grinte. Vi forstod det selvfølgelig ikke. Vi ignorerede dem og begyndte at gå. De fulgte efter os, og vi kiggede bagud flere gange, og de blev ved at følge efter. Vi vendte om og gik ind på værtshuset igen og gik til dørmanden, fortæller hun i sit opslag.

Læsere på dansk medie: - Hellere rockere end flygtninge
Læsere på dansk medie: - Hellere rockere end flygtninge

Episoden er mandag blevet anmeldt, og politiet i Thisted fortæller til TV2 Nord, at i øjeblikket undersøger sagen for at se, om der er foregået en strafbar handling.

Vicepolitiinspektør ved Thisted Politi Poul Vestergaard-Lau fortæller til TV2Nord, at politiet er opmærksomme på problematikken.

- Vi er af den opfattelse, at asylanterne ikke ser det som chikane. Der er en kulturforskel, og vi går meget op i at fortælle dem om, hvordan man skal begå sig i Danmark, siger Poul Vestergaard-Lau til TV2 Nord.

LÆS OGSÅ: Løkke: Smykkeforslag er det mest misforståede i historien

LÆS OGSÅ: Merkel sigter mod markant færre flygtninge i år

LÆS OGSÅ: Kommuner slår alarm over flygtningepres

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx