Af - 07/08-15 07:44; Opdateret: 07/08-15 08:09

Hovedbanegården afspærret - ingen tog kører: Sådan kommer du på job i dagHovedbanegården afspærret - ingen tog kører: Sådan kommer du på job i dag

Københavns Hovedbanegård er afspærret fredag morgen, efter en medarbejder blev overfaldet natten til fredag. Så al togdrift til og fra Hovedbanegården er indstillet foreløbigt.

storybild

(Billede: Polfoto)

OPDATERING: DSB oplyser lidt over 8.00 fredag morgen, at man har frigivet S-togene igen, og togdriften er på vej igen mod normal drift. Men der kommer til at gå nogle timer, før S-togsdriften kører som normalt.
___________________________________
Al togtrafik til og fra Københavns Hovedbanegård er indtil videre indstillet på grund af en politiundersøgelse efter et overfald på en DSB-medarbejder tidlig fredag morgen.

Foreløbigt lyder det fra DSB, at de forventer, at togene tidligst kører igen klokken 10.00.

DSB-medarbejder  bagbundet af to mænd i tog på hovedbanegården
DSB-medarbejder bagbundet af to mænd i tog på hovedbanegården

Informationschef Tony Bispeskov fortæller, at man kan holde øje med DSBs hjemmeside, hvor de vil opdatere løbende om situationen.

Han havde ikke nogen kommentar til selve hændelsen, der har ført til nedlukningen af driften og afspærring af Københavns Hovedbanegård fredag morgen. Selve lukningen af Hovedbanegården skyldes den forurettedes udsagn, der har ført til en større undersøgelse af området.

Se i boksen til højre, hvordan du kommer frem til din morgendestination.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx