Af - 23/01-15 13:08

Politikere i strid: Skal man boykotte eller shoppe amok i Føtex?Politikere i strid: Skal man boykotte eller shoppe amok i Føtex?

Et arabisk skilt i Føtex har sat gang i debatten hos politikerne.

storybild

(Billede: Twitter)

Efter Føtex i Sønderborg har hængt et arabisk skilt op i butikken af hensyn til beboere på det nærliggende asylcenter, er bølgerne gået højt på Christiansborg.

Først meldte Dansk Folkepartis integrationsordfører sig på banen med en melding om, at boykot af den lokale Føtex var på sin plads.

- Jeg kan godt forstå, hvis mange danskere reagerer og skriver, at de ikke længere ønsker at handle i Føtex. Jeg tror da også selv, jeg vil holde igen med at give Føtex mine penge. For det her at gå over grænsen. Når man driver virksomhed i Danmark, har man et ansvar for samfundsudviklingen, forklarede Martin Henriksen således i går til Ekstra Bladet.

Derfor skilter Føtex butik  på arabisk
Derfor skilter Føtex butik på arabisk

Og til BT tilføjer han, at kunder vel kan spørge om en pris på en vare, hvis de er i tvivl. For 'sværere er det jo ikke'.

Det er det jo, hvis de hverken snakker dansk eller engelsk?

- Jo jo, men der er ingen, der siger, at livet skal være nemt. Nogle af de mennesker, der kommer til Danmark, har jo masser af ressourcer. De har trods alt haft råd til at betale en menneskesmugler for at komme hertil, siger han til BT.

I dag har flere politikere reageret på Martin Henriksens historie. Blandt andet har SF'eren Øzlem Cekic opfordret hendes fætre og kusiner til at shoppe amok i butikskæden.

'Ro på Henriksen', skriver SF'eren på sin Facebook-profil:



Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx