Af Laura Rode Nygaard - 02/02-18 16:55

Øl kaldes tilbage: Er mærket forkertØl kaldes tilbage: Er mærket forkert

Juels Bryg i Søllested på Lolland tilbagekalder forskellige ølvarianter, da flaskerne ikke er forsynet med korrekt allergenmærkning af gluten.

storybild

(Billede: Iris (modelfoto). )

Det oplyser Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Indholdet af de otte forskellige øl fejler ikke noget, men på mærkaten kan man ikke se, at de indeholder gluten, og derfor kan allergikere opleve en allergisk reaktion ved indtag.

Øllene er solgt i Butik Marius Mortensen i Nykøbing F, 2010 Vin og Velsmag i Maribo, Brugsen i Holeby samt Tropehuset og Uno-X i Nakskov.

Forbrugere rådes til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller at kassere det.

Den gyldne, bryg nr. 55., Bedst før: Jan 19 Der er ikke angivet gluten fra bygmalt.Kloster humlen, bryg nr. 52,  Bedst før Dec 18. Der er ikke angivet gluten fra hvede og byg.Den mørke Bryg nr. 44,  Bedst før: Nov 18. Der er ikke angivet gluten fra hvede og byg.Søllested humlen, bryg nr. 54,  Bedst før: Jan 19, Der er ikke angivet gluten fra byg og hvedeMette´s Bryg nr. 46,  Bedst før: Nov 18Der er ikke angivet gluten fra rug, hvede og bygBlack love, bryg nr. 42, Bedst før Nov 18Der er ikke angivet gluten fra byg og hvedeSommer Bryg, nr 50.,  Bedst før Dec 18Der er ikke angivet gluten fra byg og hvedeJuel´s Bryg, nr 50,  Bedst før Dec 18Der er ikke angivet gluten fra byg og hvede

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du tænkt over, hvorfor der altid...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Kræften har spredt sig: Eks-rockeren...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx