16/04-15 08:54

MX LIVE: Mix dit eget nyheds-fixMX LIVE: Mix dit eget nyheds-fix

mx.dk sætter strøm til nyt live-site og re-launcher nyheds-app.

storybild

I dag søsætter metroxpress MX LIVE – et site, hvor vi dækker de vigtigste og sjoveste nyheder - mens de udspiller sig.

Nyhederne bliver fra tidlig morgen til sen aften serveret med sikker hånd af en vært, der har som formål at give dig et godt og nemt overblik over de seneste nyheder og de bedste reaktioner fra de sociale medier – præsenteret på MX-måden med skarphed, lethed og glimt i øjet, når situationen tillader det.

- Vores håb er, at LIVE kan blive en form for et nyhedsfællesskab, hvor man som bruger både kan blive hurtigt opdateret, få svar på sine spørgsmål og bidrage med interessant nyt. Et pulserende, socialt miljø med godt selskab, siger chefredaktør for metroxpress, Simon Hovmand-Stilling.

Ud over breaking og løbende news, politik, sport samt krimi-stof vil LIVE i morgentimerne og igen ud på eftermiddagen have et ekstra fokus på trafikken.
Og nyhedsstrømmen vil i høj grad være præget af input fra brugerne:

- LIVE on demand er en ny måde at tænke LIVE digtialt. Vi har valgt at se bort fra den gængse måde at levere LIVE til brugerne på - som f.eks. LIVE blogs - og i stedet nytænke LIVE-setuppet som platform. Brugerne vælger hvornår og hvad, de vil følge LIVE. En MX-vært vil være til rådighed for og i dialog med brugerne, for det er ikke mindst dem, der er med til at prioritere hvilke emner, vi smider kræfterne efter, siger Pernille Holbøll, der som nyhedschef på metroxpress har det overordnede ansvar for den nye LIVE satsning og de sociale medier på MX.

Hvis du hører til typen, der gerne vil underrettes, så snart nyhederne breaker, er der også godt nyt her. Vi re-launcher nemlig også vores nyheds-app, som kan sørge for, at du får besked, så snart der er nyt. App’en er naturligvis gratis - husk at slå push-notifikationer til, for at få nyhederne, når de sker.

Du kan downloade vores apps her og se MX LIVE her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx