Af - 16/04-16 17:35

Dansk milliardær søger personlig trænerDansk milliardær søger personlig træner

Har du styr på træning, kostsammensætning og lyst til at rejse en del, så er det her måske jobbet for dig.

Bildstrecke im Grossformat »

Den danske rigmand og stifter af Saxo Bank, Lars Seier Christensen søger en personlig træner på fuld tid, der kan hjælpe ham med at komme i form.

Det viser jobopslaget på rigmandens egen hjemmeside, der er skrevet af hans 20 år yngre kone, britiske Yvonne lørdag.

Jobbet, der skal få den hovedrige 53-årige mand i topform kræver dog noget mere end at tælle gentagelser og råbe 'det er dig hele vejen,' når man giver ham et spot i bænkpres, det kræver også, at man arrangerer steder at træne for den omrejsende forretningsmand, samt restauranter, der understøtter en sund livsstil.

Drømmejob? Familie søger butler til 1,2 million om året
Drømmejob? Familie søger butler til 1,2 million om året

Den ideelle kandidat er dedikeret, egenrådig og fleksibel. Man skal kunne rejse med en enkelt times varsel. Desuden skal man ikke være bundet af familie. Saxo Bank-stifteren forventer desuden, at man har opdateret viden om faste, samt både uddannelse og erfaring som personlig træner.

Lars Seier, der indtil sidste år stod i spidsen for Saxo Bank, ønsker dog åbenbart ikke at leve at kyllingebryst, grønsager og riskiks. Som hans personlige træner skal man stå for simple, men gode måltider, uden at blive fanatisk omkring det.

Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit
Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit

Desuden bliver der formentlig heller ikke noget med at være den klassiske strenge træner, der tror mere på pisk end på gulerod.

Drømmejob? Netflix søger til - og betaler 14.000 om ugen
Drømmejob? Netflix søger til - og betaler 14.000 om ugen

- Man skal motivere mig til at blive ved, også når det bliver svært. Det skal dog være i mit tempo med respekt for mit privatliv og mine krav hele tiden. Jeg er ikke særlig snakkesalig under fitness, og jeg træner ikke for at blive elitesoldat, skriver rigmanden på sin hjemmeside.

LISTE: Nemt ved at blive stresset? Tag ikke disse 29 jobs!
LISTE: Nemt ved at blive stresset? Tag ikke disse 29 jobs!

Det er ikke et krav, at man som rigmanden bor i Schweiz, men det skal være muligt at komme dertil hurtigt. Til gengæld tilbyder Lars Seier en attraktiv løn efter kvalifikationer og dækning af alle udgifter, der er forbundet med arbejdet for at få ham i form.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx