Af - 21/10-15 11:22

TV: Hvem løber hurtigst? Bille eller Bendtner?TV: Hvem løber hurtigst? Bille eller Bendtner?

Nicki Bille påstår, at han kan løbe hurtigere end landsholdskammeraten Nicklas Bendtner. Se, om han har ret i klippet herover.

Hvem løber hurtigst - Nicki Bille eller Nicklas Bendtner? Få svaret i klippet herover.

"Jeg kan løbe hurtigere fra politiet end han kan", påstår Esbjergs stjerneangriber Nicki Bille om Nicklas Bendtner i torsdagens program af 5. halvleg.

Programmet, hvor nogle af Danmarks største sportsstjerner gennem tiden dyster mod en nogle af landets bedste komikere i et gameshow med sporten som omdrejningspunkt og med humoren i højsædet.

Nicklas Bendtner har den hidtidige rekord i programmets faste indslag "slutspurten", hvor han præsterede at komme op på imponerende 26,2 kilometer i timen, før han bragede kroppen mod den røde madras.

Se hvor hurtigt Efb-spilleren kan løbe i klippet herover og om det er nok til at slå sin landsholdskollega af førstepladsen.

Programmet 5. Halvleg bygger på det originale, engelske format ”A League of Their Own”, hvor det i den danske version er vært og komiker Carsten Bang, der styrer slagets gang, når to hold bestående af nogle af landets bedste komikere og sportsfolk gennem tiden konkurrerer mod hinanden i alt fra faldskærmsudspring til synkronsvømning.

5. Halvleg sendes torsdag aften klokken på kanal 5 kl. 21.00

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde bragede ind i køreskolen, da...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx