Af - 16/10-14 21:37

Politiet: Hjælp os med at finde voldtægtsforbryderPolitiet: Hjælp os med at finde voldtægtsforbryder

Københavns Politi beder nu om offentlighedens hjælp til at fange en voldtægtsforbryder. Manden, der begik en fuldbyrdet voldtægt på en kvinde på Amager, er stadig på fri fod.

storybild

Københavns Politi eftersøger denne mand for en voldtægt i september. (Billede: Københavns Politi)

Københavns Politi beder offentligheden om hjælp til at finde gerningsmanden til en fuldbyrdet voldtægt.

Voldtægten blev begået tidligt lørdag morgen den 13. september 2014 på Amager.

Offeret er en 20-årig kvinde, der var på vej hjem fra en bytur med buslinje 5A.

På vej ind ad døren til sin opgang klokken 5.50 blev hun kontaktet af gerningsmanden, der i første omgang virkede venlig, men som blev voldsom, da kvinden afviste hans henvendelse.

Gerningsmanden trak herefter kvinden over til et grusareal i området ud for Amagerbrogade 268, 2300 Københavns S, hvor han fuldbyrdede voldtægten. Efter overgrebet flygtede gerningsmanden i vestlig retning mod Store Krog.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, ikke etnisk dansk, taler dansk uden accent, 18-23 år, sort hår, glatbarberet ansigt og virkede velsoigneret, ca. 170-175 cm. høj, almindelig af bygning, iført kasket, hættetrøje, skjorte, bæltetaske på tværs af brystet og mørkt ur på venstre håndled.

- Vi håber, at der er nogen, som kan genkende gerningsmanden ud fra det særlige tøj, som han havde på, siger politibetjent Martin Johansen fra afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Københavns Politi efterforsker fortsat sagen og vil gerne høre fra vidner, som kan identificere gerningsmanden samt vidner, som har hørt eller set noget i forbindelse med episoden.

Har man oplysninger, som kan hjælpe med til at finde frem til gerningsmanden, bedes man ringe til Københavns Politi på tlf. 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Rasende megastjernes mand efter...
bt.dk
Blev ringet op af verdens største...
bt.dk
7 måneder efter skandalen: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx