Af - 20/05-14 22:40

Overblik: Her er Lars Løkkes møgsager om bilag og pengerodOverblik: Her er Lars Løkkes møgsager om bilag og pengerod

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, har tre gange været i fokus for sit forbrug af penge.

storybild

(Billede: Polfoto)

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, har tre gange været i fokus for sit forbrug af penge.

Bilagssagerne:

* I 2008 kommer det frem, at Lars Løkke Rasmussen som amtsborgmester og senere indenrigs- og sundhedsminister har rod i sine bilag. Det viser sig, at skatteyderne har betalt for blandt andet cigaretter, private restaurantbesøg og hotelophold.

* Venstre og Lars Løkke ender med over flere omgange at tilbagebetale mere end 20.000 kroner - penge han for den største dels vedkommende uberettiget har ladet amtet eller ministeriet betale.

GGGI-sagen:

* Som formand for den grønne organisation Global Green Growth Institute (GGGI), der blandt andet støttes af danske bistandsmillioner, har Lars Løkke Rasmussen i 2012 brugt for omkring en million kroner til flyture på første klasse, luksushoteller og limousiner.

* Løkke får blandt andet betalt en tur til Rio de Janeiro sammen med sin datter. Han kalder det en "misforståelse" og ifølge Venstre har Løkke tilbagebetalt 27.000 kroner for datterens rejse.

Tøj- og rejsesagen:

* Venstre har betalt habitter, sko og underbukser til en værdi af 152.000 kroner fra december 2010 til september 2011 for Lars Løkke Rasmussen i forbindelse med repræsentative opgaver.

* I det omfang tøjet efterfølgende har været brugt privat, har Lars Løkke Rasmussen selv afholdt udgiften, siger partisekretær Claus Richter, som dog ikke vil oplyse, hvor meget Løkke har betalt tilbage.

* Lars Løkkes kone og yngste søn har fået betalt en ferierejse til Mallorca til 11.000 kroner halvanden uge efter, at Lars Løkke Rasmussen tabte folketingsvalget i 2011.

* Lars Løkke Rasmussen forklarer, at han har betalt den skat, han skal.

* Venstres partikasse har flere gange betalt for rengøring af hotelværelser til ikke-rygere, når Lars Løkke Rasmussen har røget på værelserne. Ifølge Løkke har der været lavet aftale med hotellerne om det.


/ritzau/


LÆS OGSÅ: Lars Løkke får opbakning af Venstres forretningsudvalg

LÆS OGSÅ: Venstre støtter op om Lars Løkke

LÆS OGSÅ: Løkke ked af, at bilagssag rammer EP-valg

LÆS OGSÅ: Lars Løkke mister opbakning hos lokale Venstre-formænd

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bendtner overrasker med...
bt.dk
Se billederne: Legendarisk hotel...
bt.dk
Glad Astralis-spiller efter triumf:...
bt.dk
Astralis vandt finale: Twitter morer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx