Af - 16/03-14 17:17; Opdateret: 16/03-14 18:19

Hvem kyssede politiet i Jomfru Ane Gade?Hvem kyssede politiet i Jomfru Ane Gade?

Politibetjentene fik sig en kærlig overraskelse, da de vendte tilbage til deres patruljevogn efter en rundering i Aalborgs mest populære festgade.

storybild

(Billede: twitter)

Det er en velkendt sandhed, at mænd i uniform har en særlig genvej til kvinders hjerter, og når foråret summer i luften, kan mindre åbenbart også gøre det.

I weekenden fik en af Nordjyllands Politis patruljevogne nemlig også lidt kærlighed med på vejen. I form af et sæt røde kysselæber foran venstre sidespejl.

Politibetjentene opdagede den kærlige hilsen, da de vendte tilbage til deres parkerede patruljevogn efter en tur til fods op og ned af Aalborgs mest populære festgade, Jomfru Ane Gade.

Vagtchefen hos Nordjyllands Politi kender ikke de nærmere omstændigheder, der ligger til grund for billedet, men beretter, at de runderende betjente typisk bliver mødt med smil i Aalborgs festgade.

Efterlysning: Er det dine 2.000 kr.?
Efterlysning: Er det dine 2.000 kr.?

Vagtchefen afviser ikke, at uniformen tiltrækker sig lidt ekstra opmærksomhed fra de festglade unge.

- Piger bliver ofte lidt ekstra kærlige, når de får lidt at drikke, siger Bent Højgaard, vagtchef hos Nordjyllands Politi til mx.dk.


Ved du, hvem læberne bag den kærlige hilsen tilhører? SMS 1204(koster alm. sms-takst) skriv mx efterfulgt af besked

Politiet prioterer at vise sig i Jomfru Ane Gade med de mange værtshuse på en kort strækning. Og vagtchefen mener, at det bidrager med en god stemning i gaden, at betjentene er synlige i nattelivet.

- Vi beder ofte de uniformerede kolleger om at køre derned forbi og gå en tur, hvis de ikke har andre opgaver. De er især restauratørene, men også gæsterne glade for, siger vagtchefen til mx.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx