Af - 12/09-16 23:23

- Jeg tog en kold tyrker og troede jeg skulle dø- Jeg tog en kold tyrker og troede jeg skulle dø

Lone er en af de omkring 100.000 danskere, der har et overforbrug af smertestillende medicin.

storybild

Privatfoto

Den kolde tyrker mod overforbrug er noget af det værste jeg har oplevet – og noget af det bedste jeg har gjort.

Sådan fortæller 51 årige Lone Olsen, som har været én af de omkring 100.000 danskere som i dag dagligt har hovedpine, fordi de har et overforbrug af smertestillende piller.

Efter 10 år som forgiftet af smertestillende piller og et liv i smertehelvede fik Lone Olsen endelig hjælp mod de daglige og uudholdelige hovedsmerter, som hun ikke anede, hvor kom fra:

Populær smertestiller kædes sammen med ADHD
Populær smertestiller kædes sammen med ADHD

- Pillerne tog jeg jo, fordi jeg gerne ville beholde mit arbejde og fungere i min familie, så da jeg fik at vide, at det var pillerne, som gav mig de mange smerter, og at behandlingen var en kold tyrker, så gjorde jeg det, selv om jeg var meget angst for det, fortæller Lone Olsen og fortsætter:

- Og den kolde tyrker er da også noget af det værste, jeg har oplevet Jeg troede, jeg skulle dø af smerter, jeg kastede op og jeg græd, for det eneste jeg tænkte på var jo selvfølgelig at få nogle piller, men jeg vil alligevel anbefale det til andre, for belønningen vinker jo lige forude.

Disse piller fjerner mere end din hovedpine
Disse piller fjerner mere end din hovedpine

For Lone Olsen har behandlingen med kold tyrker betydet, at hun i dag har meget færre smerter og, at hendes medicin virker, hvis hun skulle få hovedpine:

- Faktisk er forgiftningshovedpiner meget værre end migræneanfald, fordi der ikke er pauser.Forgiftningshovedpiner er der hele tiden, og hele din krop er negativt påvirket, fordi det netop er en forgiftning. Det var ikke til at leve med. Hverken for mig eller min familie, forklarer Lone Olsen., som i dag kan leve et normalt aktivt liv igen.

LÆS OGSÅ: To panodiler kan gøre dig til en dårligere kæreste

LÆS OGSÅ: Nægtede at få smertestillende efter ulykke, så hun kunne amme sit barn

LÆS OGSÅ: Musik og hovedregning kan dulme dine smerter

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx