Af Bo Poulsen - 24/08-17 10:58

Politiet afslører: Kim Wall blev fundet nøgen - har du set hendes tøj?Politiet afslører: Kim Wall blev fundet nøgen - har du set hendes tøj?

Da Københavns Politi ransagede Peter Madsens ubåd, fandt de intet af Kim Walls tøj.

storybild

Peter Madsen står sigtet for uagtsomt manddrab på den svenske journalist Kim Wall.

Og da man efterfølgende fandt den 30-årige svenske journalists torso ved Vestamager mandag, var det uden tøj. Derfor efterlyser politiet netop det.

»Vi efterlyser en skrigorange bluse, en sort-hvid blomstret nederdel og et par hvide sko,« siger efterforskningsleder ved Københavns Politi Jens Møller Jensen til TV 2.

Derudover oplyser politiet, at Peter Madsen skal afhøres endnu en gang i sagen.

Torsdag har forsvarer Betina Hald Engmark sagt følgende omkring ligfundet.

»Min klient er ikke lettet over det, der er sket, men over at liget nu er fundet. Det er begrænset, hvad jeg kan udtale mig om, men helt generelt kan jeg sige, at det kan være afgørende for at finde ud af, hvad der er sket, at liget er identificeret. Min klient nægter sig skyldig i drab, og på den måde er han lettet over, at politiet nu har mulighed for at komme til bunds i sagen,« siger Betina Hald Engmark.

Her kan du læse om, hvad vi ved, og hvad vi ikke ved om sagen.

Politiets teknikere har konkluderet, at Kim Walls døde krop er blevet stukket flere gange, så liget blev 'punkteret', så der var mindre sandsynlighed for, at det ville dukke op igen og der blev fastgjort metal til det. Hun var alene ombord på ubåden med Peter Madsen. Han har erkendt, at hun er død og at han smed liget i vandet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx