Af - 07/08-15 06:51; Opdateret: 07/08-15 08:33

DSB-medarbejder  bagbundet af to mænd i tog på hovedbanegårdenDSB-medarbejder bagbundet af to mænd i tog på hovedbanegården

En DSB-medarbejder er blevet overfaldet på Københavns Hovedbanegård, og politiet er på stedet. Der er lukket for togtrafik til og fra Hovedbanegården.

storybild

(Billede: Arne List)

OPDATERING: DSB-medarbejderen blev overfaldet af to gerningsmænd i et tog og bundet med tape. Hans kolleger befriede ham og tilkaldte politiet. Politiet har iværksat en bred efterforskning, oplyser Københavns Politi på Twitter. Togtrafikken er indtil videre stadig indstillet, og seneste opdatering fra DSB lyder, at s-togene nu igen kan køre fra Hovedbanegården. Resten af togtrafikken skulle køre igen klokken fra kl 10.00.
_______________________________________


Der er blandt andet indsat togbusser efter nedlukningen af Hovedbanegården. Klik her for at se, hvordan du kommer på arbejde.

Et større drama udspiller sig i morgentimerne på Københavns Hovedbanegård. En DSB-medarbejder er blevet overfaldet, og det er tilsyneladende så alvorligt, at trafikken til og fra Hovedbanegården er stoppet, mens politiet efterforsker.

Politiet bekræfter sin tilstedeværelse på Hovedbanegården.


DSB bekræfter over for Ritzau, at det er en af deres medarbejdere, som er blevet overfaldet, og at der er fundet en mistænkelig genstand.

- En af vores medarbejdere er blevet overfaldet og tilbageholdt, siger DSB's pressevagt om situationen på Københavns Hovedbanegård.

Pressevagten vil ikke uddybe, hvem der tilbageholder den pågældende medarbejder.

- Politiet efterforsker desuden en mistænkelig genstand, siger pressevagten.

Vagtchef ved Københavns Politi Michael Andersen vil ikke uddybe, hvorfor Københavns Hovedbanegård er afspærret, men ifølge DSB er konsekvensen, at, at der fredag morgen ikke kører tog ind på hovedbanegården.

Det skriver Ritzau.

- Der kører ikke tog mellem Lufthavnen og København H. Vi henviser til Metroen mellem Nørreport og Københavns Lufthavn.

- InterCity- og InterCityLyntog kører mellem Høje Taastrup og Københavns Lufthavn uden at komme til København H.

- Regionaltogene til Nykøbing F og Kalundborg kører fra Høje Taastrup. S-togene kører mellem Valby og Høje Taastrup, lyder det på DSB's hjemmeside.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx