Af - 27/10-16 16:24; Opdateret: 27/10-16 16:38

Fik ransaget sit hjem 5 gange: Nu er 67-årig pensionist sigtet i Emilie-sagenFik ransaget sit hjem 5 gange: Nu er 67-årig pensionist sigtet i Emilie-sagen

Efter at have sagt det modsatte i lang tid, bekræfter politiet nu, at 67-årige Finn Petersen er sigtet i sagen om Emilie Mengs forsvinden.

Bildstrecke im Grossformat »

Mandag fik 67-årige Finn Petersen fra Korsør splittet sit hus ad, da politiet ransagede hans hjem i forbindelse med Emilie Mengs forsvinden. Men det var langt fra første gang, politiet var forbi.

Finn Petersen har nemlig haft besøg af politiet hele fem gange, på trods af, at de hårdnakket har påstået, at den 67-årige pensionist ikke var sigtet i sagen.

Politiet har to mistænkte i  i Emilie Meng-sag: Nu skal detaljerne frem
Politiet har to mistænkte i i Emilie Meng-sag: Nu skal detaljerne frem

67-årige Finn har fået ransaget sit hjem 5 gange: Jeg har aldrig mødt Emilie Meng
67-årige Finn har fået ransaget sit hjem 5 gange: Jeg har aldrig mødt Emilie Meng

Nu har politiet dog ændret forklaring, skriver BT, der har talt med både Finn Petersen og politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Kim Kliver.

Til BT bekræfter politiinspektør Kim Kliver, at der er tale om en sigtelse:

- Sigtelsen er jo den formelle del i forbindelse med kendelsen, og derfor har han også fået en sigtelse, fortæller han og referer til den seneste ransagning, der efterlod Finn Petersen med et stort oprydningsarbejde.

Da politiet dukkede op mandag formiddag, var det nemlig med varmesøgere og koben, og der er både blevet boret i Finn Petersens gulve og i soklen til hans hus.

Ransagninger i Emilie-sagen er slut: Her er politiets konklusion
Ransagninger i Emilie-sagen er slut: Her er politiets konklusion

67-årigs hus ransages lige nu på ny i Emilie-sagen: - Jeg er fuldstændigt oprørt
67-årigs hus ransages lige nu på ny i Emilie-sagen: - Jeg er fuldstændigt oprørt

Tirsdag fortalte den 67-årige pensionist til BT, at han håber på, at kunne klare presset:

- Vi må se, om jeg overhovedet kan komme igennem det her, for der er tusindvis af psykiske problemer i det her [...] Det er da klart, at det er en rigtig ubehagelig tid, og hele situationen gør, at jeg føler mig skidt tilpas. Mennesker, der stiger ud af bussen her, tænker jo, hvad foregår der her, for hele min gade var jo fuld af politi og kameraer.

Politiinspektør Kim Kliver vil ikke kommentere på, om sigtelsen er frafaldet, men ifølge Finn Petersen er han stadig sigtet, og han skal nu mødes med sin advokat.

Til BT understregede Finn Petersen tirsdag, at han aldrig har mødt Emilie Meng, der forsvandt fra Korsør station om morgenen 10. juli efter en bytur med sine veninder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx