Af - 19/06-17 08:52

Patrick reddede niårig dreng fra at drive til havs: Jeg svømmede og svømmedePatrick reddede niårig dreng fra at drive til havs: Jeg svømmede og svømmede

20-årige Patrick Larsen er en ægte helt.

storybild

Arkivfoto. Dette billede er taget på stranden i Løkken. Patricks heltedåd fandt sted ud for stranden i Hals. (Billede: Scanpix)

Havde det ikke været for 20-årige Patrick Larsen, så kunne det være endt gruelig galt for en niårig dreng, der søndag kom i havsnød ud for Hals i Nordjylland.

Det skriver Nordjyske.dk.

Patrick Larsen, der kommer fra den lille jyske by Lindum nær Hobro handlede nemlig hurtigt, da han søndag var på stranden med nogle venner, og en mor kom hen og bad om hjælp, fordi hendes søn drev til havs i en badering.

Politiet til danskerne: Kan I hjælpe med at identificere druknet kvinde?
Politiet til danskerne: Kan I hjælpe med at identificere druknet kvinde?

Straks sprang han i vandet for at redde den niårige dreng.

- Jeg svømmede bare afsted med det samme. Jeg tænkte kun på, at jo hurtigere, jeg kom afsted, jo nemmere ville det være. Og jeg mente godt, at jeg kunne klare det, fortæller Patrick Larsen til Nordjyske Medier.

Og det kunne han. For selv om drengen allerede var kommet langt ud på havet, så lykkedes det Patrick Larsen at svømme ud til ham og langsomt skubbe den lille dreng og baderingen mod land igen.

Mand fra Kerteminde mister livet i drukneulykke
Mand fra Kerteminde mister livet i drukneulykke

Turen tilbage mod land tog imidlertid noget længere tid, end Patrick Larsen havde regnet med. Men den unge helt er i god form, konstaterer han over for Nordjyske, og alt imens han talte beroligende til den lille dreng, nærmede de sig sammen fastlandet.

Inden de nåede helt i land ankom Nordjyllands Beredskab og en redningshelikopter, og de kunne få øjeblikke senere pakke drengen ind i varmetæppe og forene ham med familien.

LÆS OGSÅ: Dansk mand er druknet på spansk ferieø

LÆS OGSÅ: Forbipasserende finder død mand i havnen i Lemvig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx