Af - 09/12-14 17:59; Opdateret: 10/12-14 06:17

Anklage: Dansk top-pokerspiller snød for tocifret millionbeløbAnklage: Dansk top-pokerspiller snød for tocifret millionbeløb

En pokerspiller fra den danske elite er anklaget for at have snydt en stribe andre danske pokerspillere på nettet. Sagen omhandler et tocifret millionbeløb, bekræfter politiet.

storybild

Denne mand er anklaget for at snyde for millioner i poker.

En dansk professionel pokerspiller i 30'erne har snydt andre danske pokerspillere på nettet for et tocifret millionbeløb.

Sådan lyder den anmeldelse imod ham, som afdelingen for økonomisk kriminalitet i København har modtaget.

- Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget en anmeldelse på den pågældende person, og at der er tale om et tocifret millionbeløb, siger politikommissær, Torben Koldborg Frederiksen, til metroxpress.

LÆS OGSÅ: Sådan snød pokerhajen

Over for metroxpress fortæller han, at anmeldelsen af manden, som er en del af den danske pokerelite, blev indgivet i oktober måned. Politiet vil ikke komme nærmere ind på, hvem der har anmeldt personen, men oplyser, at de lige nu efterforsker sagen. Manden er endnu ikke sigtet.

Fodboldspiller fyret fra italiensk topklub: Ville hellere spille poker
Fodboldspiller fyret fra italiensk topklub: Ville hellere spille poker

Verdensmester bekræfter anmeldelsen
Danske Peter Eastgate, som i 2008 vandt verdensmesterskabet i poker med en pengepræmie på 53 millioner kroner, bekræfter mandag over for metroxpress, at han kender til sagen:

- Jeg er bekendt med anmeldelsen, men jeg er ikke arkitekten bag, siger han til metroxpress.

Flere centrale kilder i det danske pokermiljø fortæller til metroxpress, at anmeldelsen er indgivet af mindst otte forskellige personer, som hver især er blevet snydt for alt imellem flere hundrede tusinde kroner til flere millioner. Der skulle angiveligt være tale om et stort tocifret millionbeløb.

Så mange millioner har Gus Hansen tabt på online poker - bare i år!
Så mange millioner har Gus Hansen tabt på online poker - bare i år!

Kilderne, som metroxpress har talt med, ønsker ikke deres navn frem af frygt for repressalier.

Metroxpress kender den anmeldtes navn og har forsøgt at forholde ham anklagerne. Det har ikke været muligt at komme i kontakt med ham.

Mand taber i poker og ændrer sit navn til dette...
Mand taber i poker og ændrer sit navn til dette...

Ved du noget om sagen? Skriv til cha@mx.dk eller bnw@mx.dk

Andre læser lige nu

Hitter på mx

AnnonceHitter på mx