Af Daniel Seistrup - 08/04-18 17:53

Har du tjekket din lotto-kupon? Tre danskere har vundet stort millionbeløbHar du tjekket din lotto-kupon? Tre danskere har vundet stort millionbeløb

Er du vinderen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

storybild

MODELFOTO (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

Er du vinderen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Har du vundet millioner? Danske Spil savner tre lotto-millionærer.

Tre heldige danskere havde lørdag aften en endnu større grund til at skrue låget af den fine rødvin eller poppe champagnen end ellers.

Tre lottospillere vandt nemlig hver især 11,66 millioner kroner.

Det skriver TV Syd.

Den ene af de tre vindere har købt sin kupon i Kystvejens Nærkøb i Aabenraa. Men i butikken er man dog endnu ikke klar over, hvem den nu stenrige dansker er.

»Jeg har, hver gang der er kommet en ind i butikken her til formiddag, tænkt: Er der ham eller hende?« siger Mattias Hansen, der er butiksassistent hos Kystvejens Nærkøb, Aabenraa, til TV Syd.

Ingen af de tre vindere, der altså skal dele 35 millioner kroner mellem sig, har endnu henvendt sig til Danske Spil.

Ud over vinderen, der har købt sin kupon i Kystvejens Nærkøb, har en vinder købt sin kupon i Dagli' Brugsen Gislinge på Byvej 37, og den tredje vinder er bosat i Københavns Kommune og har købt sin kupon online.

Lørdagens trækning udløste den højeste Lotto-pulje i fem år.

Udover de tre danskere, der skal dele de 35 millioner kroner, har to andre vindere hver vundet en million kroner på millionærgarantien. Her er den ene fra Slagelse Kommune, mens den anden har købt sin kupon i SuperBrugsen i Rødekro.

Hvis puljen i lørdags ikke var udløst kunne Danske Spil have set frem til at skrive Danmarkshistorie, da puljen så var nået cirka 40 millioner, og dermed var en ny gevinstrekord slået. Rekorden lyder nu på 38.564.007 kroner og blev sat i 2008.

Vindertallene ved lørdagens udtrækning var: 10, 12, 13, 19, 20, 22, 31. Tillægstal: 1.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
'Den store bagedyst': Dommer så noget...
bt.dk
Sikker sejr til Randers: Brandvarm...
bt.dk
Se billederne: Legendarisk hotel...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx