19/01-15 12:16

DF'er sættes på plads af Facebook-brugere efter billedbrølerDF'er sættes på plads af Facebook-brugere efter billedbrøler

Det er svært at skjule noget på de sociale medier.

storybild

Sådan ser Søren Lund Hansens seneste opdatering på Facebook ud nu - historien med den svenske dreng er væk. (Billede: Screendump/Facebook)

Dansk Folkepartis folketingskandidat Søren Lund Hansen er i den grad blevet sat på plads af brugerne på Facebook, efter han skrev om en sag fra Sverige.

Sagen handler om en 15-årig arabisk dreng, der har slået en svensk dreng. Sammen med historien lagde Søren Lund Hansen et billede op, der dog intet har at gøre med historien. Billedet viser i stedet en fire årig pige fra Wales, der er blevet voldsomt skambidt af en hund. Det skriver tv2.dk.

DF i Facebook-brøler: Fjerner Muhammed-joke
DF i Facebook-brøler: Fjerner Muhammed-joke

Det har blandt andre fået Jette Rønberg, der selv er medlem af DF, op i det røde felt.

- Jeg syntes simpelthen at det er usmageligt, at bruge det billede der, og dit opslag siger jo intet om, at dette er en lille pige, der er bidt af en hund. Vi skal forledes til at tro, at historien omhandler personen på billedet. Nu er jeg selv medlem af DF, MEN VILLE ALDRIG promovere mig selv på den måde, lad historien stå for sig selv, den er grotesk nok, uden at bruge andres billeder, skriver hun som kommentar til Søren Lund Hansens opslag.

Danskerne: - Dansk Folkeparti i regering er dårligt for Danmarks omdømme
Danskerne: - Dansk Folkeparti i regering er dårligt for Danmarks omdømme

Mandag morgen slettede Søren Lund Hansen opdateringen, og over for tv2.dk beklager han brøleren, der ikke var lang tid om at blive opdaget.

- Jeg prøver overhovedet ikke at manipulere. Jeg har kun læst teksten og ikke skænket billedet en tanke. Jeg har kopieret det fra en anden side, hvor der var et link til en svensk avis. Jeg har uheldigvis ikke fået linket med på min egen kommentar, siger Søren Lund Hansen.

LÆS OGSÅ: DF: Hjælp til illegale indvandrere skal koste fængsel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx