Af Ritzau - 10/11-16 20:51; Opdateret: 10/11-16 21:07

Politiet leder efter brandmand i drabssag fra HerlevPolitiet leder efter brandmand i drabssag fra Herlev

En mand befandt sig angiveligt ved Elverparken, inden en 32-årig kvinde blev myrdet. Manden er ikke mistænkt.

storybild

Københavns Vestegns Politi søger en cirka 50-årig tidligere brandmand, som muligvis kan bidrage til efterforskningen på drabet af den 32-årige kvinde i Elverparken i Herlev. (Billede: Free/Colourbox)

Københavns Vestegns Politi søger en cirka 50-årig tidligere brandmand, som muligvis kan bidrage til efterforskningen på drabet af den 32-årige kvinde i Elverparken i Herlev.

- Manden har fortalt andre vidner, at han var i parken inden gerningstidspunktet.

- Han har oplyst til andre vidner, at han inden drabet havde set den 32-årige kvinde, mens hun gik i parken og luftede hund, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Manden fortalte, at han er tidligere brandmand og bor på Tornerosevej tæt ved Elverparken. Politiet understreger, at manden på ingen måde er mistænkt i sagen.

- Denne tidligere brandmand vil Københavns Vestegns Politi meget gerne tale med, da han kan have gjort sig vigtige observationer og opfordrer ham derfor til at kontakte politiet, lyder det i pressemeddelelsen.

Manden beskrives - ud over at ligne en på omkring 50 år - som kraftig af bygning.

Desuden har politiet torsdag også offentliggjort et foto af den hund, som den dræbte var ude at lufte, samt et billede af det tøj ofret havde på.

- Vi er fortsat interesserede i at høre fra vidne, der så afdøde op til overfaldet. Derfor vælger vi at offentliggøre billeder af den hund, hun luftede, og det tøj hun bar, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Mandag blev der indsat en mobil politistation i Elverparken for at komme i kontakt med borgere, der skulle have set eller hørt noget, der kan bringe politiet på sporet af gerningsmanden.

Ifølge Københavns Vestegns Politi er talrige borgere mødt op i parken for at give tip til politiet.

Allerede få timer efter drabet efterlyste politiet vidner til det bestialske drab. Mange har ifølge politiet henvendt sig.

En kvinde har blandt andet set en mand klædt i mørkt tøj løbe ud fra parken, lige efter at hun havde hørt to skrig.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på telefon 43 86 14 48.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx