Af - 11/04-15 15:38; Opdateret: 11/04-15 15:54

Højre eller venstre side? Sådan finder du ud af, hvor dækslet sidder inde fra bilenHøjre eller venstre side? Sådan finder du ud af, hvor dækslet sidder inde fra bilen

Med dette simple trick har du for sidste gang skulle tage endnu skamfuld tur rundt på tanken.

Det kan være mere end svært finde ud af, hvor benzindækslet sidder. Det viser ovenstående video af en særdeles udfordret kvinde på en tank. Nedenfor kan du se, hvordan du undgår at komme i samme situation. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

De fleste har nok taget en irriterende tur rundt på tankstationen, når den lejede eller lånte bil skal tankes, og man er kommet til at vende den gale side af bilen op imod benzinstanderen.

Det er slut nu. I hvert fald, hvis man bare følger et enkelt kneb, som man kan klare fra førersædet,det skriver Alt for Damerne.

På de fleste nyere biler, kan man direkte aflæse, om benzindækslet sidder til højre eller til venste. Det kan ses på den lille pil, der peger til den ene eller anden side. Den sidder lige ved siden af piktogrammet af tankpistolen.

Nedenfor er det illustreret på en hybridbil, derfor er der to målere. Men systemet er det samme.

Både på redaktionen for Alt for Damerne og her på metroxpress kendte journalisterne ikke fidusen.

TV: Smart trick får baby til at sove på 40 sekunder
TV: Smart trick får baby til at sove på 40 sekunder

Men det har åbenbart været praktiseret af bilproducenter i flere år.

- Den lille pil har i mindst ti år vist bilister i Volkswagen-biler, hvilken side benzindækslet sidder i," fortæller Søs Righolt, pressechef hos Volkswagen, til altfordamerne.dk.

Men det er åbenbart en velbevaret hemmelighed, også for folk i bilkredse. Hos flere autoværksteder og hos bilisternes forbrugerorganisation FDM, kendte man til den simple signalering.

TV: Lifehack: Sådan ruller du dit dynebetræk på
TV: Lifehack: Sådan ruller du dit dynebetræk på

Hos Toyota har alle modeller, på nær en, også den lille trekant. Her fortæller pressechefen, at nogle bilister tidligere har brugt en anden tommelfingerregel til at lokalisere det forræderiske benzindæksel.

- Nogle har brugt som indikator, hvilken vej slangen vender på det lille benzinlogo i benzinmåleren, men der bliver man altså snydt i Toyotas biler. Den lille trekant kan man til gengæld godt stole på, siger pressechef Anders Tystrup.

TV: Smart metode: Sådan klarer du tandtråden på et minut
TV: Smart metode: Sådan klarer du tandtråden på et minut

LÆS OGSÅ: TV: Dette rørende enkle trick holder dine bananer lækre i længere tid

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx