Af Ritzau - 06/11-16 09:50; Opdateret: 06/11-16 10:35

Bil med to ældre mennesker kørt i havnen på SjællandBil med to ældre mennesker kørt i havnen på Sjælland

En mand og en kvinde kørte søndag morgen i havnen i Korsør. Dykkere undersøger den sunkne bil.

storybild

En bil med to ældre personer, en mand og en kvinde, er søndag morgen kørt i havnen i Korsør. Manden er blevet fløjet til Rigshospitalet med helikopter, mens kvinden er kørt til Slagelse Sygehus. (Billede: Free/Colourbox)

Søndag morgen er en bil kørt i havnen i Korsør, og to ældre mennesker er bjærget.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik omkring klokken 8.30 flere anmeldelser fra borgere, der havde set bilen køre i havnen ved Caspar Brands Plads.

- Vi får at vide, at to personer er i vandet. Redningsberedskab samler begge personer op. Der er tale om ældre borgere, en mand og en kvinde, siger Anders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Manden blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet og kvinden er kørt til Slagelse Sygehus.

- Kvinden er afkølet og forkommen og er ved bevidsthed. Mandens tilstand er endnu ukendt, lyder det fra Anders Mikkelsen.

Ifølge vagtchefen har politiet fundet id-kort, der tyder på, at der er tale om et ægtepar. Politiet arbejder på at finde frem til de pårørende, som altså endnu ikke er blevet underrettet.

Dykkere har efter ulykken arbejdet i havnen for at sikre sig, at der ikke var flere personer i bilen. Ifølge politiet har dykkerne ikke fundet noget.

- Vi er stadig på stedet, for der er en bil, der skal bjærges, og der skal ske nogle undersøgelser af stedet, siger vagtchefen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Casper satte vild rekord over...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx