Af - 02/07-14 15:51; Opdateret: 02/07-14 16:14

Holms kone: -Hvorfor skulle han dog gøre det?Holms kone: -Hvorfor skulle han dog gøre det?

Christine Holm tog frivilligt plads bag pulten i Retten på Frederiksberg, hvor anklageren spurgte ind til sagen. Hun mener, at han er uskyldig i de alvorlige anklager.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

RETTEN PÅ FREDERIKSBERG: (metroxpress)

Det sidste vidne, der onsdag skulle afgive forklaring i sagen om blufærdighedskrænkelse af en 7-årig pige, var Brian Holms kone, Christine, der i øvrigt ikke var tvunget til at vidne, men valgte frivilligt at gøre det.

- Jeg vågner ved, at en af pigerne græder i vores soveværelse. Jeg ligger inde i vores stue. Jeg går derind og ser hende, siger Christine Holm og fortsætter:

Brian Holm: Jeg var så fuld, at jeg kastede op
Brian Holm: Jeg var så fuld, at jeg kastede op

Mor til mulig krænket pige: Brian Holm ringede  næste dag
Mor til mulig krænket pige: Brian Holm ringede næste dag

- Hun siger, at Brian har taget bukserne af hende og taget billeder.

Christine Holm siger, at pigen havde sit tøj på bortset fra sine shorts, som Christine fandt rullet sammen i sengen.

Men ifølge politirapporten, som senioranklageren læste dele op af fremgik det, at Christine Holm ikke kunne huske om den 7-årige pige havde sine underbukser på, eller om de lå inde i shortsene.

Dette brugte anklageren meget tid på at spørge ind til. Altså hvorvidt om den unge pige havde sine underbukser på eller ej.

Men hver gang Holms hustru blev spurgt ind til det, så svarede hun det samme - at hun mente, at pigen havde sine underbukser på. Anklageren spurgte, hvorfor hun var så sikker:

- Hvorfor jeg er sikker? Selvfølgelig har han ikke det? Hvorfor skulle han dog gøre det?

Far i Brian Holm-sag: Svært at gå til politiet
Far i Brian Holm-sag: Svært at gå til politiet

Brian Holm: Psykolog sagde, det var harmløst
Brian Holm: Psykolog sagde, det var harmløst

Hun kunne slet ikke genkende billedet af, at den 7-årige pige skulle have et nøgent underliv. Holms hustru tjekkede endda Brian Holms mobil for billeder uden at finde nogen af pigen.

Tidligere onsdag har forældrene til den muligt krænkede pige hævdet i Retten på Frederiksberg, at Christine Holm brød sammen, da faderen hentede sin datter hos familien Holm. Den påstand afviste Brian Holms hustru fuldstændig.

Forsvarsadvokaten spurgte, om Christine Holm nogensinde har oplevet, at han var seksuelt tiltrukket af børn. Svaret lød klart:

- Nej, aldrig.

Den tidligere cykelrytter og nuværende sportsdirektør for cykelholdet Omega Pharma Quick-Step står tiltalt for at have befølt en 7-årig pige, der blev passet af familien Holm i slutningen af april, hvor hændelsen fandt sted. Hvis han bliver kendt skyldig, så risikerer han op til fire års fængsel.


LÆS OGSÅ: Anklage: Det gjorde Brian Holm mod 7-årig pige

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx