Af - 01/04-16 06:00; Opdateret: 03/04-16 19:48

Peter Falktoft designer sko af brugte metroxpress-aviserPeter Falktoft designer sko af brugte metroxpress-aviser

Aprilsnar: Den populære tv-vært kaster nu sin kærlighed på brugte metroxpress-aviser i sit nye designeventyr.

Bildstrecke im Grossformat »

Opdateret 3/4: Denne artikel er en aprilsnar.

Multitalentet Peter Falktofts vilde karriere tager nu en ny drejning.

Den kække komiker, der i efteråret forlod Statsradiofonien og tv-fladens svingende seeropbakning, er nu klar med en afløser til ‘klumpfoden’, som sidste år fremkaldte stor hype blandt Monte Carlo-fans.

Helt i tidens ånd bliver det med en grøn profil. Peter Falktofts nye sneaker bliver produceret af en økologisk gummisål, mens overdelen er sammensat af en patenteret tekstilmikstur af genbrugte metroxpress-aviser.

- Tidligere har jeg mest brugt metroxpress som hamstergulvtæppe, men jeg må indrømme, at jeg er blevet overordentlig glad for ikke-avisen, siden jeg fik ideen til skoen. Enkelte gange tager jeg mig selv i at læse artikler på mine sneakers, når jeg efter crossfit strækker ud i skrædderstilling, siger Falktoft.

Den nye sko får navnet Air-MX og rammer butikkerne i juni. Selv om metroxpress er gratis, har Peter Falktoft valgt at sætte prisen ved 1.600 kroner pr. par:

- Det er klart, at materialet ikke har kostet spidsen af en jetjager, men kvaliteten ligger i designerens navn og i brandet. Kanye West forærer jo heller ikke sine Yeezy Boost væk, konkluderer Snebolden.

- Det eksklusive prisleje flugter med det brand, jeg gennem de sidste par år har oparbejdet som en - sagt i al beskedenhed - slags tv-branchens version af Kanye West. Ligesom mit store idol føler jeg, at det er vigtigt at udtrykke mig på mange kreative platforme, lyder det fra den aarhusianske kendis, der senest har foldet sig ud ved at reklamere for en Mercedes på Euroman.dk sammen med makkeren Esben Bjerre.

LÆS OGSÅ: Her er Monte Carlo-drengenes nye job

LÆS OGSÅ: Falktoft til Lund Madsen på Twitter: - Du er en latterlig gammel mand

LÆS OGSÅ: Tillykke med fødselsdagen: Derfor er Peter Falktoft en ener

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx